Politică

Tribunalul Bucuresti a admis modificarile in conducerea PNL votate la congresul din iulie si a respins anumite modificari privind statutul - Alina Gorghiu

Ziarul de Vrancea
4 sep 2014 1756 vizualizări
Filmul dezamorsarii unei "bombe" politice


  Rromania TV, site-ul stiripesurse.ro si Antena 3 au incercat sa detoneze marti dimineata o "bomba" politica, anuntind ca Tribunalul Bucuresti ar fi decis sa-l invalideze pe Klaus Iohannis ca presedinte al PNL. Potrivit celor trei surse citate, Tribunalul ar fi respins derogarea de vechime decisa de conducerea PNL in cazul Iohannis, derogare ce i-a permis primarului de Sibiu sa candideze la sefia PNL. Alina Gorghiu, purtatoarea de cuvint a PNL, a explicat insa ca decizia Tribunalului Bucuresti nu are nici o legatura cu sefia partidului si se refera la anumite prevederi din statutul partidului, declarind ca "a fost o manipulare introducerea discutiei despre derogare". De remarcat ca si Crin Antonescu a sustinut marti dimineata ca alegerea lui Iohannis ca presedinte al PNL a fost statutara. Precizam ca decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata.


Cum s-au desfasurat evenimentele de marti dimineata:
 

 

Cititi intreg articolul pe:www.hotnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.