Politică

Tinerii democrat liberali au filmat un clip de revoltă împotriva USL

Iulia Crețu
2 mai 2014 1997 vizualizări
Campania poartă numele “Ia atitudine” şi este acompaniată de o melodie hip-hop în care se face referire la “fii lui Traian”

Tinerii democrat liberali vranceni au ales să protesteze într-un mod inedit împotriva aplicării accizei la combustibil de la 1 aprilie. Astfel, organizaţia de tineret a portocaliilor a filmat un clip video, folosindu-se de coloana sonoră a melodiei “Ţara arde”, semnată Cabron feat. Deliric, în care apar caricaturi ale liderilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar şi mesaje de revoltă ale generaţiei tinere. Membri ai TDL apar cu pancarte în maini prin care îşi transmit doleanţele către guvernanţi. Campania poartă numele “Ia atitudine”. “Ponta şi Antonescu au scumpit benzina şi motorina. Acciza va scumpi tot: legumele, fructele, carnea, transportul şi chiar şi rechizitele pentru copii. Prin decizia lui Ponta şi Antonescu avem de astăzi benzină şi motorină mai scumpă decat găseşti la Berlin şi Viena. Ponta şi Antonescu îţi servesc combustibil la preţuri nemţeşti pe salarii romaneşti”, spun democrat liberalii. Aceştia cer guvernanţilor să creeze locuri de muncă, şcoli occidentale, să oprească exodul tinerilor către vest, să nu se mai defrişeze pădurile ţării, să nu se mai inventeze taxe abuzive şi să nu se mai majoreze preţurile. “Încurajaţi tinerii”, “Romania este prostită”, “nu ne mai minţiţi” şi “stop corupţiei”, sunt alte solicitări pe care juniorii portocalii le mai fac în clipul “Ia atitudine”. Cu toate că în repetate randuri preşedintele statului a declarat că “şi-a luat mana” de pe PDL, în videoclipul manifest al tinerilor democraţi, un vers al melodiei face referire la “fiul lui Traian”, afirmaţie care, indirect, trimite spre legătura politică din trecut dintre Băsecu şi PDL. (Iulia CREŢU)

Clipul TDL poate fi vizionat la adresa http://www.youtube.com/watch?vaffsYF7YXu-c


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
D.N.A, acum 3655 zile, 7 ore, 5 minute, 59 secunde
MESAJ......DOMNULE PONTA LUATI-VA TOT CLANUL IN FRUNTE CU MARIAN OPRISAN SI RETRAGETIVA CA VETI PLATI PENTRU CIT SUFERA POPORUL ACESTA
mihaela, acum 3655 zile, 15 ore, 46 minute, 19 secunde
link-ul afisat este gresit. Acesta este link-ul corect al Clipului TDL https://www.youtube.com/watch?v=ffsYF7YXu-c
PoMPist, acum 3655 zile, 7 ore, 38 minute, 41 secunde
VAX!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.