Politică

VIDEO!!! Nicu Tănase- Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Vrancea : “Ponta dă atacul la portofel”

Iulia Crețu
20 mar 2014 1334 vizualizări
Reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Vrancea susţin că de la 1 aprilie, Victor Ponta va face o glumă proastă tuturor romanilor, prin aplicarea accizei la carburanţi.

Nicu Tănase a declarat că “Victor Ponta va face o glumă proastă şi va da un atac la portofelul romanilor. Noi nu vrem să avem combinaţii cu PSD, nu ne propunem să fim un ghiocel la butoniera PSD”, după cum s-a pronunţat acesta în cadrul unei conferinţe de presă. PMP s-a lăudat de forţa mitingului la care şi cei din Vrancea au participat cu aproape 300 de persoane. În altă ordine de idei, cei de la PMP i-au criticat pe exponenţi PSD în Vrancea, pe Marian Oprişan şi pe primarul Decebal Bacinschi despre care susţin că lasă în mod intenţionat ENET să falimenteze şi îşi bat joc de focşăneni ţinandu-i pe la cozi imense la taxe şi impozite. “Nu sunt create condiţii la primărie pentru a ne plăti taxele şi impozitele la ghişee. Se formează cozi imense şi populaţia nu beneficiază de servicii de calitate din partea funcţionarilor. Ne sunt mărite taxele, condiţiile sunt improprii şi stăm ore întregi la coadă pentru a pierde timp şi bani. Soluţia este adoptarea unui sistem care oferă bonuri de ordine, mai ales că nici ghişeul electronic nu funcţionează”, a spus Daniel Pancu, preşedinte PMP Focşani. (I. CREŢU)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ion cel mic, acum 3694 zile, 19 ore, 40 minute, 23 secunde
Imi pare rau de Dl. Presedinte de Filiala, dar vad ca se inscribe pe linia dictata de partid. Va ordon omorati limba romana. "....va creste neabatut toate preturile..."
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.