Politică

Discuţii despre antreprenoriat moderate de candidatul „10 pentru Europa”

Iulia Crețu
5 mar 2014 1199 vizualizări
Cătălin Profir a vorbit despre succesul în afaceri pe bani europeni


Tinerii liberali vrînceni au încercat, ieri seară, să afle care este cheia pentru a ajunge „Tânăr european, tânăr antreprenor”, în cadrul unei dezbateri despre dezvoltarea economică prin fonduri europene. Evenimentul a fost organizat de Cătălin Profir, candidat la „10 pentru Europa”, un proiect-concurs intern al teneliştilor pentru a intra pe lista de candidaţi liberali pentru Parlamentul European. Profir le-a transmis colegilor săi că începerea unei afaceri trebuie să ţină cont de cei trei „P” pentru finanţare (părinţi, prieteni şi alţi proşti), dar că pentru o afacere sustenabilă trebuie să te gândeşti la a reinvesti banii în primii ani şi să iei în calcul căi de finanţare serioase. La eveniment au avut speech-uri Radica Lupu, managing partner la Loop Operations, şi Remus Trandafir, consultant în management la Loop Operations. Tematica întâlnirii s-a înscris în domeniul managementului fondurilor europene cu focus pe finanţările nerambursabile disponibile pentru IMM-uri în 2014. S-a discutat despre condiţia antreprenorului român şi modul în care ar trebui stimulat antreprenoriatul în România, în condiţiile în care IMM-urile sunt baza unei economii sustenabile. Calendarul „10 pentru Europa” va continua, după acest eveniment local al tinerilor liberali, cu interviul celor 40 de semifinalişti, în perioada 22-23 martie, anunţarea finaliştilor pe 29 martie şi cu marea finală, programată pentru 5 aprilie. Cătălin Profir este membru PNL Vrancea din septembrie 2004, în prezent fiind administrator la SC Softagora SRL, firmă cu profil IT şi software. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.