Politică

UNPR zice că l-a luat pe Murgu. Deputatul zice că nu „în acest moment”

Iulia Crețu
17 dec 2013 1514 vizualizări
„Deputatul UNPR Neagu Murgu va activa în grupul PSD din Camera Deputaţilor”, se arată într-un comunicat de la UNPR u replica lui Murgu: „eu sting lumina la PP-DD”

Deputatul Neagu Murgu, ales din partea PP-DD în Colegiul electral 5 Mărăşeşti, a fost anunţat ieri, printr-un comunicat de presă al UNPR, că a schimbat taberele. „Deputatul Neagu Murgu s-a înscris marţi, 17 decembrie 2013, în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene UNPR Vrancea. Neagu Murgu a fost ales deputat în colegiul uninominal 5 din circumscripţia electorală nr. 41 Vrancea, din partea PP-DD. Deputatul UNPR a absolvit Institutul Militar de Ofiţeri Activi de Aviaţie, ca subinginer transporturi auto şi transporturi aeriene. Anterior alegerii sale în Parlamentul României, a deţinut funcţia de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea. Neagu Murgu este vicepreşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor şi membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. De asemenea, deputatul este membru al Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare. Deputatul UNPR Neagu Murgu va activa în grupul PSD din Camera Deputaţilor”, se arată în comunicatul UNPR, preluat de media. La randul său, Neagu Murgu a trimis un comunicat în care dezminte informaţia şi susţine că „în acest moment deputatul Neagu Murgu este în continuare preşedintele PP-DD Vrancea”, după cum se arată în informarea PP-DD. Contactat telefonic, deputatul de Mărăşeşti a precizat că „nu am plecat şi nu plec de la PP-DD. Am discutat cu UNPR şi cu alte partide, toţi mă curtează, dar eu voi rămane preşedinte la PP-DD şi voi merge în continuare, pană se desfiinţează acest partid. Eu sting lumina”, ne-a spus Neagu Murgu. Rămane de văzut cum vor reacţiona cei de la PSD după răspunsul lui Murgu, ştiut fiind că social democraţii au încercat cooptarea parlamentarului în echipa lor. La Festivalul Viei şi Vinului din acest an, Marian Oprişan i-l prezenta pe deputatul Murgu premierului Victor Ponta, semn că tatonările durează de ceva vreme, mai ales că mai mulţi aleşi PP-DD au trecut deja la alte partide, în special la social democraţi. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
otv, acum 3792 zile, 20 ore, 14 minute, 38 secunde
Murgu stinge lumina si in carciuma de obicei, e obisnuit sa plece ultimu. Asa ca eu il cred:))
l.a , acum 3792 zile, 21 ore, 53 minute, 46 secunde
Oameni de nimic,interese si iar interese,fac exact ca centuristele se duc cu care dau mai mult.Prostitutie politica,mie scarba,oameni jalnici...Astia-S PRAF,NE MANANCA BANII DEGEABA....ROMANIA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.