Jurnalism cetatenesc
Reţeta zilei: Cappelletti ai quattro formaggi
1 nov 2015
1134 vizualizări
Pentru toţi iubitorii bucătăriei italiene, vă prezentăm astăzi o reţetă simplă şi gustoasă.
Ingrediente:
500 grame cappelletti (sau orice fel de paste)
150 grame mozzarella
100 grame gorgonzola
100 grame caşcaval
100 grame parmezan
200 grame smântână de gătit
50 grame unt
câteva fire de mărar
piper proaspăt măcinat
Mod de preparare: Se fierb pastele în apă cu sare, conform reţetei de pe ambalaj, de preferinţă al dente. Se strecoară pastele. Cât timp fierb pastele, în paralel, topiţi untul într-o tigaie împreună cu smântâna şi încorporaţi brânzeturile. Adăugați mărarul tocat mărunt. Amestecaţi pastele cu sosul de brânză, atâta timp cât sunt încă fierbinţi şi serviţi-le imediat cu parmezan şi piper proaspăt măcinat deasupra. Poftă bună!
Reţetă propusă de cititorul nostru Albert Bertoni, un focşănean pasionat de gătit
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.