Ultima oră

Consilierul PSD Mitica Ifrim, in fata instantei

Cristi Irimia
20 mai 2008 1483 vizualizări
Consilierul PSD din Mera, Mitica Ifrim, unul dintre oamenii de baza ai primarului Gheorghe Sararu, si fiul sau, Marian Ifrim, au fost trimisi in judecata de catre Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.

Procesul celui care se are la catarama cu primarul Gheorghe Sararu a avut ieri un prim termen

Dosarul revine, astfel, pe masa judecatorilor dupa ce instanta judeteana decisese anul trecut sa restituie la Parchet speta. Procurorii au refacut rechizitoriul si au ajuns la aceeasi concluzie: cei doi Ifrim au vrut sa-l omoare pe Viorel Dumitrascu, din Reghiu, pe fondul unui conflict mai vechi legat de afacerile cu lemne din zona. Dumitrascu ii acuza pe cei doi ca au vrut sa-l omoare cu o furca si un topor, in momentul in care s-a dus la ei acasa pentru a-si recupera un camion si un ifron. "N-au mai vrut sa-mi returneze bunurile si cind m-am dus sa le iau m-au atacat cu toporul si cu furca. Am stat internat in spital mai multe saptamini in urma loviturilor primite. Cei doi s-au ales si cu plingere penala pentru ca mi-au sechestrat bunurile", a spus Viorel Dumitrascu. Cu privire la acest ultim aspect, Tribunalul Vrancea a admis recursul formulat de Ifrim, achitindu-l pe latura penala, iar pe latura civila inlaturindu-i obligatia de a plati daune de 77.000 de lei catre SC Viotur Impex SRL, firma lui Dumitrascu. Initial, Ifrim fusese condamnat de catre Judecatoria Focsani la 1.000 de lei amenda penala, instanta de fond gasindu-l vinovat pentru abuz de incredere. La termenul de ieri al dosarului privind tentativa de omor, instanta a aminat judecata, pentru ca partile sa-si angajeze aparatori alesi. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.