Ultima oră

Accident dupa accident

Raluca Manolache
29 apr 2008 1543 vizualizări
Soferii nu prea au fost atenti la volan in ultimele zile, fiind implicati in mai multe accidente. Pe 25 aprilie, in Focsani, Andrei Potlog, 53 ani, a intrat cu BMW-ul pe care il conducea intr-un autoturism care a frinat brusc pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton.

In urma coliziunii, autoturismul a lovit-o pe Paulina Toader, de 53 de ani, care a fost ranita usor. In aceeasi zi, si Sorin Mardaru, 20 ani, din Suraia, a reusit sa o raneasca pe Mandica Birsan, in virsta de 72 ani. In conditiile in care nu are permis de concucere, conducatorul auto de ocazie a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a intrat pe contrasens si a lovit bicicleta cu care se deplasa femeia. Si doi bacauani au iesit destul de sifonati dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier. Conform politistilor, in fara comunei Homocea, Constantin Andreies, 28 ani, din Codlea, judetul Brasov, in timp ce conducea auto marca Renault, s-a angajat in efectuarea unei manevre neregulamentare de depasire si a intrat in coliziune cu auto marca Dacia, condusa regulamentar de Toader Popa, 24 ani, din comuna bacauana Glavanesti. In urma impactului, soferul Toader Popa si Octavian Nechita, pasagerul care se afla in masina sa, au fost raniti usor. Si Ion Lazar, 27 ani, din Buturugeni, judetul Giurgiu, a fost accidentat usor, pe 26 aprilie, dupa ce autoturismul in care se afla a fost lovit de masina condusa de Mihai Mocanu, 24 ani, Focsani. Tot in acest week-end pascal, soferul unei Dacii a reusit sa intre cu masina intr-un sant la Golesti, fiind nevoie de un motostivuitor pentru scoaterea autoturismului pe soseaua E85. (Raluca MANOLACHE)


De la masa de Pasti, pe patul de spital


Bolnavii care sufera de inima, dar si cei cu tensiunea mare i-au pus la munca pe medicii care au facut garzi in prima zi de Pasti, la Unitatea de Primire a Urgentelor, de la Spitalul Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani. Acestia au avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca nu au avut grija la ce si cit maninca. Cadrele medicale se asteapta ca, in urmatoarele zile, numarul pacientilor sa creasca. Si Ambulanta a fost suprasolicitata in ultimele zile. In prima zi de Pasti, medicii au intervenit la 110 cazuri. Si in acest an, majoritatea persoanelor care au avut nevoie de interventia ambulantei se aflau in stare de ebrietate sau au fost implicati in diferite scandaluri. "Ca in fiecare an, betivii si persoanele implicate in diferite agresiuni au fost la ordinea zilei ", a declarat dr. Laurentiu Albis, de la SAJ Vrancea. Medicii de pe ambulanta au fost nevoiti sa constate si patru decese inregistrate pe raza judetului, pentru ca medicii de familie au avut liber. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.