Ultima oră

Revelioane in aer liber la Focsani si Marasesti

Radu Tomescu
3 ian 2008 1388 vizualizări
Culture Beat a fost atractia serii de revelion la Focsani, desi solistii de la cunoscuta formatie germana si-au incheiat recitalul mai devreme decit era anuntat, avind de onorat si programul de la Iasi.

Petrecerea din Piata Unirii a debutat cu recitalul Ansamblului Folcloric "Tara Vrancei", urmat de concertul Andreei Balan. Culture Beat, piesa de rezistenta a programului de revelion din acest an, si-au terminat recitalul putin dupa ora 22,00 si au plecat catre Iasi. A urmat pe scena Keo, iar la trecerea dintre ani focul de artificii. Spectacolul, de aproape 20 de minute, a fost "bruiat" de ceata, astfel ca focsanenii au vazut destul de putin din jocurile de lumini. Nana, alta glorie a muzicii dance din anii \'90, a concertat in prima ora a lui 2008. Totusi, spectatorii focsaneni s-au declarat nemultumiti de recital intrucit doar doua melodii au fost aclamate. Mii de focsaneni au tinut sa intimpine 2008 in Piata Unirii, unde au ciocnit o cupa de sampanie si si-au urat "La multi ani!".


Revelion in parcul civic din Marasesti


Desi ingreunate de ceata, focurile de artificii ale primului revelion in aer liber din Marasesti, alaturi de repertoriul Getei Postolache, i-au incintat pe locuitorii orasului la trecerea dintre ani. Citeva sute de oameni au urmarit, la Marasesti, spectacolul organizat de autoritati pentru intimpinarea lui 2008. Marasestenii s-au bucurat de spectacolul oferit de artisti de la Casa de Cultura din oras, si mai ales de cei invitati de organizatori - Vasile Ailincai, Cristian Simionica, Geta Postolache, Ileana Sipoteanu si trupa Korekt. Alaturi de citiva consilieri locali si de functionari, primarul Emilian Brasov le-a urat marasestenilor "La multi ani!" si un an mai bun, de pe scena amplasata in Parcul Civic. "Ma declar foarte multumit de prima seara de revelion petrecuta in strada, alaturi de cetateni, si ma bucur ca am primit felicitarile lor pentru spectacol. Urmatorul revelion va trebui sa fie mult mai bine organizat si sa aduca artisti mult mai cunoscuti publicului, care va deveni din ce in ce mai pretentios", promite primarul care tinteste un nou mandat in fruntea Marasestiului. (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.