Local

Supermarketurile au lasat pietarii fara clienti

Marius Grigorescu
20 ian 2006 1262 vizualizări
Administratia Pietelor Focsani scoate din nou la licitatie mese din Piata Moldovei si Piata Sud, care nu au fost adjudecate la licitatia tinuta la sfirsitul anului trecut.

In Piata Moldovei au ramas fara chiriasi 38 de mese in sectoarele de citrice, cosmetice, zahar-ulei

si dulciuri. De asemeni, tot in Piata Moldovei a ramas liber si buticul cu numarul 28, care va fi si el scos la licitatie in data de 1 februarie. Alte 11 mese din Piata Sud si doua loturi de teren vor fi adjudecate pe 1 februarie la licitata ce se va tine in sala de sedinte a Primariei incepind cu ora 9.00. Directorul Administratiei Pietelor Focsani, Ion Savulescu, spune ca mesele din piata au ramas libere in urma licitatiei anterioare deoarece comerciantii nu mai fac vinzare buna astfel incit sa-si achite chiriile. "Supermarketurile si magazinele mari au acaparat tot mai multi clienti si oamenii se pling ca nu mai fac vinzare in piata. De aceea multe dintre mese au ramas libere si va trebui sa organizam licitatie pina cind vor fi adjudecate", ne-a declarat Ion Savulescu. Licitatia pentru mesele din Piata Moldovei va porni de la patru milioane de lei vechi, in timp ce adjudecarea buticului se va face cu minim cinci milioane

de lei. Inscrierile pentru aceste licitatii se fac pina la sfirsitul acestei luni la contabilitatea Administratiei Pietelor Focsani.















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.