Ultima oră

VIDEO!!! Bacinschi vrea căldură numai dimineaţa şi seara în oraş

Iulia Crețu
14 oct 2013 1533 vizualizări
Edilul a promis că de astăzi tot oraşul ar trebui să beneficieze de apă caldă şi căldură, dacă nu mai apar defecţiuni la reţele u ieri, Consiliul Local a aprobat rectificarea bugetară prin care Guvernul a trimis 23 miliarde lei vechi pentru reabilitarea punctelor termice

Consiliul Local Focşani a aprobat ieri o rectificare bugetară prin care suma alocată de Guvernul Romaniei pentru Programul de investiţii „Termoficare 2006 - 2015 căldură şi confort”, de 2,35 milioane lei (23 miliarde lei vechi), va fi utilizată pentru reabilitarea a trei puncte termice. Potrivit declaraţiilor oferite de edilul Decebal Bacinschi, aceşti bani trebuie cheltuiţi pană la sfarşitul acestui an. “Noi, bugetul local, vom participa cu 40%, iar Guvernul cu 60%, iar pană la sfarşitul anului trebuie să şi cheltuim aceşti bani şi să executăm lucrările. În 3-4 ani de zile, ar trebui ca toate punctele termice şi reţelele aferente acestora să fie reabilitate. Sper să terminăm lucrările, două sunt atacate deja, la Punctele termice 10 şi 18, unde suntem aproape de finalizare şi vom mai ataca şi PT 30”, a declarat primarul Focşaniului. Decebal Bacinschi a recunoscut că în oraş sunt în continuare probleme cu asigurarea agentului termic la grădiniţe, situaţia cea mai “răcoroasă” fiind de la Grădiniţa nr. 7, de pe strada Barsei. Aici ar trebui să ajungă agentul termic pe reţele cel mai devreme astăzi, după cum a promis Bacinschi. “Singura grădiniţă unde mai avem probleme este cea de pe Barsei. În seara aceasta (n.r. ieri seară) vom avea apă caldă şi căldură, dacă nu vor apărea probleme, pentru că probele au fost făcute, în cartierul Sud, iar maine (n.r. azi) începem încărcarea pentru zona centrală, unde ar intra cam tot oraşul şi atunci vom rezolva şi problema Grădiniţei 7 şi a Colegiului Economic”, a mai spus primarul Bacinschi. Edilul şef a completat că cel puţin cat afară încă se înregistrează ziua temperaturi de 17-18 grade Celsius, programul de furnizare a căldurii va fi numai dimineaţa şi seara. “Pentru că încă suntem în probe, nu am făcut un program de furnizare. În aceste zile am dat non-stop, dar nu cred că se merită pentru că în luna octombrie, căldura nu este subvenţionată. Dacă dăm dimineaţa şi seara cred că este suficient, pentru că şi temperaturile sunt mari”, a mai spus primarului municipiului. (Iulia CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări declaraţia edilului despre acest subiect.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Stefan, acum 3854 zile, 1 ora, 43 minute, 13 secunde
Apa calda, nu ne trebuie. Cum am stat toata vara, putem sta si iarna. HAI USL! HAI OPRISAN!
cetatean, acum 3854 zile, 9 ore, 56 minute, 31 secunde
Care caldura si apa calda ati simtit ceva? Este totul real?
vali, acum 3854 zile, 11 ore, 24 minute, 53 secunde
primareeee!!!!!!..............esti TAMPIT?......tevile de apa calda s-au infundat cu apa rece!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.