Ultima oră

Turul Vrancei: 155 de focşăneni ameninţaţi cu executarea de către Primărie

Ziarul de Vrancea
12 sep 2013 1125 vizualizări
Primăria Focşani continuă să publice liste negre cu o serie de contribuabili care au uitat să se achite de dările către stat. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul municipalităţii, este vorba despre 155 de focşăneni împotriva cărora Primăria a început procedurile de recuperare a banilor

 „În conformitate cu art. 44, alin. 2, lit. d din O.G. nr. 92/2003 republicată, privind Codul de procedură fiscală în cazul creanţelor bugetare, Primăria Mun. Focşani anunţă că, pentru următorii debitori, s-a început procedura de executare silită prin emiterea somaţiilor şi titlurilor executorii. Actul administrativ fiscal poate fi consultat de titularul acestuia pe site accesand fişierul ataşat prezentului anunţ şi la sediul Primăriei Municipiului Focşani”, se arată în informarea Primăriei. (I. CREŢU)

Se izolează subsolurile de la Centrul Elena Doamna

Consiliul Judeţean Vrancea va cheltui 1,49 milioane lei pentru hidroizolarea subsolurilor de la Centrul şcolar pentru educaţie inclusivă “Elena Doamna”. Contractul prevede executarea de lucrări la corpul A, corpul B, corpul C, clădire ateliere şi clădire Internat Sud. Investiţia face parte din proiectul de modernizare a centrului. Contractul a fost caştigat de firma PIF&LMS Company SRL Focşani, companie cunoscută pentru mini-cartierele private de blocuri pe care le-a realizat în municipiul Focşani. (M. BOICU)

Peste 230 de locuri de muncă în Vrancea

La nivelul judeţului nostru au fost identificate 237 de locuri de muncă din care circa 80 în domeniul confecţiilor textile. Angajaţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă au mai identificat 52 de posturi vacante pentru cei care vor să lucreze ca şoferi de autocamion de mare tonaj, zece posturi de analişti credite, două de agenţi vanzări, două de tamplar universal. De asemenea, patronii vranceni mai solicită şi trei sugravi, cinci sudori, trei barmani, trei patiseri şi mai mulţi mecanici. Peste hotare numărul locurilor de muncă vacante nu este aşa de mare cu toate că sunt în jur de zece state care şi-au prezentat oferta de muncă. Ungaria are nevoie de 75 de şoferi de curse internaţionale, maltezii încă solicită zece îngrijitori de clădiri, iar Marea Britanie ofertează cinci posturi de asistent medical. Oferta este valabilă pană pe 19 septembrie. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
un contribuabil, acum 3909 zile, 7 ore, 39 minute, 27 secunde
nu mai are hotprisan &compani bani de paranghelii,ca de se apropie festivalul betivilor.sic !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.