Ultima oră

Nausica le îmbracă pe finalistele de la Miss World 2013 Romania

Iulia Crețu
31 iul 2013 3179 vizualizări
Astăzi va fi desemnată cea mai frumoasă romancă, în cadrul unui eveniment care-i oferă biletul pentru Indonezia reprezentantei Romaniei, pentru cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe - Miss World 2013.

Finala concursului de frumuseţe se va desfăşura la Bucureşti, la Ambasad'Or Events & Leasure – Otopeni şi va aduce pe catwalk 16 finaliste. Din juriul Miss World 2013 Romania vor face parte Nicoleta Luciu, Adrian Cristea, dar şi alte persoane publice din Romania şi reprezentanţi ai sponsorilor şi ai organizatorilor. Ţinutele prezentate în cadrul finalei vor fi colecţii semnate Jolidon (costume de baie), BBY (rochii de seară), www.iiana.ro (ţinute tradiţionale) şi Nausica Mode (rochii de seară). Pe scenă vor canta Nicoleta Luciu, Andrei Leonte, Amna, Otilia şi Andreias. De make-up and hair style se va ocupa Geta Marin. Competiţia internaţională de frumuseţe se va desfăşura în Indonezia, în perioada 2-30 septembrie 2013. Sub deviza "Beauty with a Purpose/ Frumuseţe cu un scop", câştigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor şi derulează campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume. Câştigătoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China. Ultima reprezentantă a României în competiţia Miss World a fost Alexandra Stănescu. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3928 zile, 19 ore, 19 minute, 57 secunde
ca de obicei, cand e vorba de mircea dragos si nevasta lui, iulia cretu e pe metereze, cu articolul pregatit...Halal jurnalism...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.