Ultima oră

Se închide Agenţia de voiaj din Focşani

Iulia Crețu
7 ian 2013 1459 vizualizări
Agenţia de voiaj CFR din Focşani se va închide de joi, 10 ianuarie, potrivit unei informaţii eliberate de CFR Călători. Agenţia de pe b-dul Unirii va fi înlocuită de un birou de voiaj în incinta Eurogării Focşani

De asemenea, CFR Călători a anunţat şi că alte zece agenţii din ţară nu vor mai elibera bilete de tren, şi acestea fiind înlocuite cu birouri de voiaj în gări. „CFR Călători îşi propune ca prin aceste modificări activitatea desfăşurată în cadrul birourilor Voiaj să aducă mai aproape de pasageri informaţia de care au nevoie şi cele mai prompte variante de călătorie în ţară şi în străinătate, deoarece o gară reprezintă poarta de intrare spre destinaţia dorită”, se arată într-un comunicat al CFR. 23 de agenţiile de voiaj din ţară, între care şi cele din Bucureşti, răman în actualele locaţii.  (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.