Ultima oră

Bani pentru apă potabilă şi poduri de la Guvern

Iulia Crețu
16 dec 2011 3081 vizualizări
Guvernul Romaniei a alocat suma de 1 milion lei (10 miliarde lei vechi) pentru finanţarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural.

Hotărîrea priveşte repartizarea pe proiecte a sumelor defalcate din TVA, iar la Vrancea vizează lucrări de canalizare, staţii de epurare, poduri şi alimentare cu apă. Banii sînt împărţiţi între comune PSD, PNL şi PDL, cei mai mulţi bani fiind direcţionaţi către Tătăranu (PSD), în timp ce suma cea mai mică o primeşte comuna Răcoasa (PSD). Astfel, Dumitreştiul (PNL), pentru un proiect de staţie de epurare, reţele colectoare şi canalizare primeşte 19.000 lei. Fitioneşti (PSD) pentru podul peste Zăbrăuţi pe DC 41 la km 5^400 primeşte 18.000 lei. Comuna Jariştea (PNL), pentru proiectul pod din beton peste Vărsătura Mare, deschidere centrală 10 m, lungime 16 m, primeşte 61.000 lei. La Năruja (PSD) pentru un pod de beton armat peste Zăbala, legătură cu DJ 205 şi DC 94, Guvernul alocă 100.000 lei. În comuna Păuneşti (PDL), pentru staţia de epurare, reţele colectoare, canalizare se dau 103.000 lei. La Poiana Cristei (PDL) pentru construirea de poduri peste Rîmna şi pîrîurile Valea Neagră şi Brezoi se dau 96.000 lei. La Răcoasa (PSD) proiectul de reabilitare poduri, podeţe şi punte pietonală primeşte 3.000 lei. La Tătăranu (PSD) se dau cei mai mulţi bani pentru reabilitarea şi modernizarea reţelei de alimentare cu apă potabilă - 610.000 lei. Lista din Vrancea este încheiată de Vintileasca (PNL) care pentru reabilitare poduri şi podeţe primeşte 28.000 lei. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
angi, acum 4537 zile, 2 ore, 17 minute, 50 secunde
deci se poate ... era necesara o asemenea investitie
angi, acum 4537 zile, 3 ore, 35 minute, 8 secunde
este laudabila atitudinea si decizia guvernului de a investi unde este necesar , in conditiile in care avem un buget de austeritate
irinel, acum 4537 zile, 3 ore, 59 minute, 1 secunda
Este de apreciat atitudinea celor din guvern…Este atitudinea unor omanei responsabili, asa cum este si normal..
manuel, acum 4537 zile, 4 ore, 2 minute, 25 secunde
Guvernul face eforturi pentru a acoperi cat mai multe probleme care trebuiesc rezolvate cu toate ca este un an cu un buget de austeritate.
mihaela, acum 4537 zile, 6 ore, 46 minute, 45 secunde
Unde este necesar se fac investitii.
laurentiu, acum 4537 zile, 10 ore, 34 minute, 39 secunde
Cu toate ca avem un buget de austeritate,guvernul face aceasta investitie de care avem mare nevoie in oras.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.