Ultima oră

Modificări acceptate la asfaltările din împrumutul bancar

Iulia Crețu
29 nov 2013 1008 vizualizări
Investiţia iniţială pentru refacerea a trei străzi a fost subevaluată la 180.000 lei, valoarea finală fiind de 380.900 lei u banii se bagă în trei străzi: Toader Ţardea, Trotuş şi Vrancioaia

Primăria municipiului Focşani a anunţat Consiliul Local de acordul primit de la Comisia de Autorizare a Împrumuturilor Locale pentru modificarea listei de investiţii. “În baza hotărarii nr. 1706/10.09.2010 a Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale, Municipiul Focşani din judeţul Vrancea a contractat o finanţare rambursabilă de 24,5 milioane lei. Conform hotărarii nr. 3325/02.10.2013, utilizarea finanţării rambursabile a fost aprobată după cum urmează: 2011 – 9,9 milioane lei; 2012 – 2,3 milioane lei; 2013 – 12 milioane lei”, se arată în adresa oficială. Lista iniţială a fost modificată, fiind suplimentată cu trei obiective noi, fiind necesară, din acest motiv, realocarea de sume pentru realizarea obiectivelor de investiţii. “Sumele realocate au rezultat în urma estimării posibilităţii de execuţie pană la finele anului 2013. Au fost modificate, după cum urmează: valoarea intersecţiei b-dul Unirii cu strada 1 Decembrie 1918 a fost diminuată cu 60.900 lei, investiţia pe strada Căpitan Stoenescu a fost diminuată cu 40.000 lei, s-a eliminat investiţia pentru străzile Toader Ţardea, Trotuş şi Vrancioaia, în valoare de 180.000 lei, diminuîndu-se, de asemenea, şi invesţiile pe străzile Bucegi şi Oituz cu 100.000 lei, în total. De asemenea, s-au alocat cate 70.000 lei pentru strada Toader Ţardea, dar şi pentru strada Trotuş, în timp ce pentru strada Vrancioaia s-au alocat 240.900 lei. “Avand în vedere cele de mai sus, precum şi faptul că valoarea finanţării rambursabile rămane nemodificată, vă comunicăm faptul că membrii Comisiei de autorizare a împrumuturilor locale au luat act de notificarea dumneavoastră în şedinţa din 24 octombrie 2013”, a declarat Enache Jiru, secretar de stat, preşedintele Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.