Sport

VIDEO |  ACS Voința Limpeziș - CSM Focșani 2007: 2-4 (1-3) în etapa nr 15, ultima din 2022, a ligii a III- a la fotbal seniori

Ziarul de Vrancea
6 dec 2022 2135 vizualizări

 Victorie în deplasare, în ultimul meci din 2022, etapa cu nr15 din seria 2 liga a III-a la fotbal seniori ACS Voința Limpeziș - CSM Focșani 2007: 2-4 (1-3).

​  Au înscris pentru echipa CSM Focșani 2007 :Mazilu (min. 4), Arnăutu (min. 24 din 11 metri și min. 70 din 11 metri), Predoiu (min. 31).
Pentru gazde au marcat: Bratu (min. 38) și Fotea (min. 90).
 CSM Focșani 2007 totalizează 30 de puncte în clasamentul Seriei a 2-a și se află pe loc de play-off.
Duminică 04 decembrie 2022 se va juca ultimul meci al acestei etape, Unirea Braniștea-Aerostar Bacău, cele două echipe având în acest moment câte 28 de puncte fiecare.
Metalul Buzău este pe locul secund cu 32 de puncte, câștigând sâmbătă 03 decembrie 2022 în deplasare cu Dacia Unirea Brăila, scor 4 la 0.
Pe primul loc se află CSM Râmnicu Sărat cu 36 de puncte.
 Următoarea etapă se va disputa pe 11 martie 2023, când echipa CSM Focșani 2007 va întâlni pe teren propriu formația Unirea Braniștea.

VIDEO:SDV TV

CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea formulă:Preda - Juncanaru, Bratu (cpt.), Panaite (65 Gîrdea), Negoiță, Mazilu (71 Stoica), Rogoveanu, Taciuc (65 Dascălu), Săpunaru (71 Băjenaru), Predoiu, Arnăutu (81 Oprea).

Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Strătilă, Abeaboeru

Antrenor: Adrian Toma

Asistent medical: Gabriel Bratu

Delegat: Gheorghe Căldare

Citiți și rezultatele meciurilor disputate până sâmbătă 03 decembrie 2022 inclusiv din etapa nr 15 seria 2 a ligii a III-a la fotbal seniori

Clasamentul seriei 2, liga a III-a după meciurile disputate sâmbătă 03 decembrie 2022 ale etapei nr 15 a ligii a III-a la fotbal seniori

Citiți și meciurile etapei nr 16 din seria 2 liga a III-a la fotbal seniori

 

Citiți și postarea activată pe contul său de facebook de primarul Municipiului Focșani 2007 după aflarea rezultatului meciului de fotbal Voința Limpeziș-CSM Focșani 2007

Ne întoarcem cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Limpeziș, după o victorie mai clară decât o arată scorul.

A fost ultima partidă din 2022 și până în primăvara anului viitor, când va fi reluat campionatul, ne menținem pe loc de play-off, la două puncte de locul doi și 6 de prima poziție.

Începutul sezonului a fost unul ezitant, cu puncte pierdute pe terenul principalelor contracandidate și un joc care nu ne dădea speranțe că suntem pe drumul cel bun.

Însă schimbările de la nivelul băncii tehnice au însemnat și revenirea echipei pe linia de plutire.

În cele 6 partide disputate, băieții au reușit 5 victorii și un rezultat de egalitate, micșorând astfel diferența față de prima poziție de la 12 la 6 puncte.

Felicitări pentru victorie, băieți și vacanță plăcută”-Cristi Valentin Misăilă

  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.