Sport

(Update) Noul antrenor al echipei de fotbal CSM Focșani 2007 este Alin Nicolae Chița, fost jucător la FC Argeș

Ziarul de Vrancea
8 oct 2019 3373 vizualizări

Pe surse se vehiculează informația conform căreia deja s-ar fi stabilit noul antrenor al echipei de fotbal CSM Focșani 2007, în urma demisiei după etapa de campionat de vineri, 4 octombrie 2019, a lui Marius Bratu, responsabil de banca tehnică până atunci. Noul antrenor este un fost jucător de fotbal al echipei FC Argeș pe nume Alin Nicolae Chița.

Conform informațiilor redactorilor Ziarului de Vrancea, demisiile prezentate după etapa de vineri, 04 octombrie 2019, de antrenorii Marius Bratu si Mircea Lazar, au fost acceptate de conducerea echipei de fotbal CSM Focșani 2007.

Reamintim că într-o postare pe contul său de facebook, Marius Bratu explica motivele demisei 

„În urma rezultatului de astăzi (n.r vineri 04 octombrie 2019) 0-0 contra celor de la CSM Bacău, am avut o discuție imediat după meci cu domnul primar Misăilă și domnul consilier Istrate apoi mi-am prezentat demisia verbal.Din respect pentru proictul CSM Focșani 2007 , pentru domnul primar și pentru toti iubitorii de fotbal din Județul Vrancea consider ca pe ceva normal după îndepartarea de obiectiv la 7 puncte ( de primul loc ) să-mi prezint demisia. Mi-am dorit mult să reușesc, din păcate lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit. Îmi asum în totalitate rezultatele înregistrate în ultimele doua luni, regret că nu am reușit mai mult și le doresc mult noroc în continuare” 

Noul antrenor principal al echipei CSM Focșani 2007 ar fi Alin Nicolae Chița, fost jucător la FC Arges și fost antrenor la CS Mioveni și CSM Alexandria.

Alin Nicolae Chița, are vârsta de 42 de ani și s-a născut la Pitești. El face parte din aceeași generație de fotbaliști argeșeni cu Adrian Mutu, Nicolae Dică și Dani Coman. Acesta din urmă, Dani Coman, care-i este prieten pare să fi fost și atu-ul care l-a adus antrenor la Focșani. Concret, Dani Coman, fostul portar al Rapidului, este actualul președinte al clubului Astra Giurgiu, patronat de magnatul Ioan Niculae. Cum Ioan Niculae este nașul de cununie al primarului Focșaniului, Cristi Misăilă, legătura și recomandarea pare credibile.

Informațiile noastre mai spun că preparatorul fizic Cristian Naciu a rămas la echipă, iar antrenorul secund încă nu se știe deocamdată cine va fi. Este posibil ca la antrenamentul de astăzi,  marți, 8 octombrie 2019, al echipei de fotbal CSM Focșani 2007 să apară și alte detalii.

Actualizare știre 08.10.2019 ora 18:30: Deși până acum n-a apărut vreun comunicat oficial, informațiile vehiculate pe surse se confirmă: Alin Niclae Chița a făcut astăzi, marți 08 octombrie 2019, începând de la ora 16:00, primul său antrenament cu echipa de fotbal CSM Focșani 2007. 

 Foto :facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.