Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Craiova a preluat comanda

Ziarul de Vrancea
5 iul 2020 836 vizualizări

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

Clujenii au condus cu 2-0 și, în urma egalului, au pierdut locul I în clasament, în favoarea formației CS Universitatea Craiova.Golurile oaspeților au fost marcate de Rondon ('12) și Burcă ('17). Bordeianu a înscris în proprie poartă în minutul 31, iar Alibec a adus egalarea pentru Astra în min. 80.În urma acestui rezultat, clasamentul play-off după șase etape arată astfel; 1.Craiova – 38 p; 2.CFR – 37 p; 3. Astra – 29 p;4. FCSB – 28 p (11-10); 5.Botoșani – 28 (6-8); 6.Mediaș-25 p.

Sibiul aproape de marea evadare

Formația FC Hermannstadt a obținut a doua victorie consecutivă, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgoviște, în etapa a opta a play-out-ului Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, din penalty, în minutul 50, după un presupus fault al lui Martac asupra lui Jo, penalty care a stârnit multe suspiciuni. În urma acestui rezultat, formația sibiană a acumulat 27 de puncte și ocupă locul III în clasamentul fazei play-out. Chindia Târgoviște ocupă ultimul loc cu 17 puncte și un meci mai puțin disputat. În ultimul meci al etapei s-au întâlnit aseară FC Voluntari și FC Viitorul

Cum se joacă semifinalele Cupei

Săptămâna aceasta sunt programate partidele din manșa secundă a semifinalelor Cupei României, ediția 2019-2020. Miercuri, de la ora 20:00, FCSB are șansa de a juca o nouă finală după cea câștigată în 2015 în fața Universității Cluj. De partea cealaltă, în cazul unei reveniri spectaculoase, Dinamo ar disputa din nou finala după o pauză de patru ani. Atunci, „câinii” au pierdut trofeul în fața lui CFR Cluj.În tur, FCSN a câștigat cu 3-0. Joi, se la aceeași oră se joacă în Copou meciul Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în tur 1-5.Sepsi ar juca prima finală de la înființarea clubului, în 2011, performanță pe care și-o dorește și Poli Iași, aflată la a cincea încercare din istorie de a depăși faza semifinalelor.

Orădenii vor în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea intenționează să participe în cupele europene în sezonul 2020/21, astfel că au fost transmise, luni, către birourile FIBA Europe, toate documentele solicitate de organismul european pentru aplicarea la un loc în FIBA Europe Cup, informează clubul bihorean. Astfel, în perioada următoare, forul amintit va analiza documentația transmisă de clubul român, iar la sfârșitul lunii se va anunța lista completă a participantelor în ediția 2020/21 a competiții. Dacă va fi acceptată pe tabloul competiției, CSM CSU Oradea va înregistra cea de-a șaptea participare în cupele europene din istorie.

Ce gol a marcat puștiul Fati! 

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), formația Villarreal, în etapa a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.Ultima reușită a partidei, cea a lui Ansu Fati din minutul 87, reprezintă golul cu numărul 9.000 d in istoria FC Barcelona, în toate competițiile, potrivit site-ului oficial al catalanilor. Roma Forns a marcat primul gol oficial al Barcelonei, la 5 aprilie 1909, în meciul din semifinalele campionatului Spaniei, pierdut cu 2-3 în fața echipei Espanol Madrid.Din cele 9.000 de reușite, 630 au fost marcate de Messi, ceea ce reprezintă o proporție de șapte la sută.

Rangers debutează la Aberdeen

Glasgow Rangers, echipa internaționalului român Ianis Hagi, va debuta în noul sezon al campionatului de fotbal al Scoției în deplasare cu Aberdeen, pe 1 august, Campioana Celtic va începe lupta pentru al zecelea său titlu consecutiv pe teren propriu, contra formației Hamilton Academical, pe 2 august, a anunțat liga scoțiană. Primele etape ale sezonului se vor juca probabil fără spectatori din cauza pandemiei de COVID-19 pandemic.Ediția 2019-20 a campionatului a fost încheiată prematur din auza pandemiei, Celtic fiind încoronată campioană pentru a noua oară la rând.Vicecampioana Rangers se va deplasa pe Celtic Park pentru derby-ul „Old Firm”, pe 17 octombrie, returul fiind programat pe 2 ianuarie 2021.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.