Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Țeapa lui Budescu

Ziarul de Vrancea
17 ian 2022 657 vizualizări

Patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a declarat că mijlocașul Constantin Budescu nu va mai semna cu echipa covăsneană, subliniind că acesta a ales să negocieze cu FC Voluntari. „Ne-a spus că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București”, a precizat Dioszegi.

Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată. De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul.. Vreau să cred că vom continua să fim niște oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

O iberică în Giulești

Handbalista spaniolă Irene Espínola Perez va evolua la Rapid din sezonul viitor, după ce a semnat un contract valabil până în 2023, a anunțat gruparea giuleșteană. Interul dreapta, în vârstă de 29 de ani, a participat, în decembrie 2021, cu naționala Spaniei la Campionatul Mondial, jucând finala mică împotriva Danemarcei. Ea evoluează la echipa germană Neckarsulmer SU. În carieră, Perez a mai trecut pe la Borussia Dortmund Handball, BM Zuazo, Oviedo BF și CBF Elda.

Și Spania îl trimite la înțepat

Purtătorul de cuvânt al Guvernului spaniol, Isabel Rodriguez, a declarat că Novak Djokovic va trebui să se vaccineze dacă vrea să participe la turnee în Spania. „Ceea ce trebuie să facă Djokovic este să se vaccineze, acesta ar fi cel mai bun lucru de făcut”, a spus Isabel Rodriguez într-o conferință de presă, când a fost întrebată dacă liderului ATP i se va permite să concureze în Spania după ce a fost expulzat din Australia. Luni, premierul spaniol Pedro Sanchez a vorbit deja despre cazul Djokovic: „Orice sportiv care dorește să concureze în țara noastră trebuie să respecte regulile de sănătate ale Spaniei”. Djokovic merge în mod regulat în Spania, unde deține o casă în stațiunea Marbella.

Messi nu vine la națională

Atacantul argentinian Lionel Messi nu va evolua în meciurile pe care naționala Argentinei le va susține la finalul acestei luni, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Federația Argentiniană și-a dat acordul pentru ca atacantul de la Paris Saint-Germain să rămână la Paris, pentru a se recupera complet în urma infectării cu Covid-19. Argentina joacă împotriva naționalei statului Chile la 28 ianuarie și cu echipa Columbiei, în 2 februarie, dar este deja calificată la competiția din Qatar.

Ce se întâmplă la case mai mari

Milan a fost învinsă surprinzător de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a XXII-a a Serie A. Oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 90Â6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi. Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos șut la vinclu din interiorul careului. Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeților asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracțiuni de secundă înainte. Așa că în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat. Pentru că nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată lui Serra.

A murit vitezistul Gento

Francisco „Paco” Gento, jucător legendar al clubului Real Madrid, a decedat la vârsta de 88 de ani, anunță presa spaniolă. Estrema stângă Gento a jucat 428 de meciuri în campionat pentru Real Madrid, marcând de 128 de ori. În toate competițiile, el a jucat 600 de partide cu Real și a înscris de 182 de ori. Gento a evoluat, în total, 18 ani la gruparea madrilenă, între 1953 și 1971, câștigând 24 de trofee, printre care 12 titluri în LaLiga, de șase ori Cupa Campionilor Europeni, cinci la rând, un record, două cupe ale Spaniei și o dată Cupa Intercontinentală. Gento a strâns 43 de selecții la echipa națională a Spaniei. Gento era președinte onorific al Real Madrid,

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.