Sport

Foto | Micuța gimnastă Bianca Holban, de la CSȘ Focșani locul 2 la paralele la Cupa Nadia Comăneci desfășurată la Onești

Ziarul de Vrancea
19 iun 2022 1783 vizualizări

Peste 80 de gimnaste din toată țara s-au întrecut weekendul trecut, în cadrul Cupei "Nadia Comăneci". Concursul este organizat chiar în sala din Onești în care s-a antrenat Zeița de la Montreal. Nadia Comăneci nu a putut să fie prezentă, dar a ținut să le transmită un mesaj micuțelor gimnaste.Printre gimnastele prezente la competiție s-au numărat micuțele sportive de la CSȘ Focșani.Dintre acestea ce mai bună clasare a obținut-o la categoria nivel 5 , gimnasta Bianca Holban de la CSȘ Focșani care a obținut locul 2 și medalia de argint la paralele la junioare II nivel 5.Sportiva este antrenată la CSȘ Focșani de profesorii Doinița și Dănuț Vulcan.La aceiași competiție și categorie( n.r. juniori II, nivel 5) Bianca Holban a obținut locul 4 la individual compus  și locul 5 la bârnă.Urmăriți în documentele atașate rezultatele tuturor categoriilor de concurs de la Cupa ”Nadia Comăneci”

Peste 80 de gimnaste din toată țara au participat la ediția din 2022  a competiției Cupa ”Nadia Comăneci” la gimnastică artistică.

În acest an, concursul de la Onești a suferit unele modificări, fiind adaptat la regulamentele competiționale ale Federației Române de Gimnastică. Astfel, la concurs au participat gimnaste din următoarele categorii: junioare 3 – nivel 7-9 ani, junioare 3 – nivel 6-10 ani, junioare 2 – nivel 5-11 ani și junioare 2 – nivel 4-12 ani.

Nadia Comăneci nu a putut să fie prezentă la eveniment, dar a ținut să transmită un mesaj.

Îmi pare rău că nu pot fi astăzi împreună cu voi, în sală, dar sunt cu gândul și sufletul alături de fiecare. Felicitări tuturor pentru pasiunea și implicarea în antrenamentele și competițiile de gimnastică! Mulțumesc antrenorilor și părinților că vă susțin în visul vostru și mulțumesc vouă, micuțe campioane, pentru că faceți onoare sportului românesc! Vă doresc să urcați pe prima treaptă a podiumului la campionate europene și mondiale și chiar la Olimpiadă, să fiți viitoarele zeițe ale gimnasticii mondiale, să fiți mai bune și mai renumite decât Zeița de la Montreal! Sunt foarte mândră de voi și mă simt onorată ca, prin Cupa ”Nadia Comăneci” de la Onești, să fiu parte din povestea voastră de succes!”.


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.