Sport

Direcția: Australia

Ziarul de Vrancea
25 dec 2021 831 vizualizări

Simona Halep a plecat spre Antipozi cu gândul de a reveni în Top 10

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 20 WTA, a declarat, ieri, la plecarea spre Australia, unde va participa la primul turneu de Grand Slam din 2022, că visul ei în anul următor este să revină în Top 10 WTA. „Ultimii doi ani i-am petrecut acasă, a fost diferit, dar am experiența de a pleca în perioada aceasta și nu mi-e greu, chiar e OK să plec acum. O să joc toate cele trei turnee de la Melbourne și Sydney pentru că vreau să am meciuri multe, nu am jucat prea mult anul acesta și vreau să încep să simt meciurile oficiale. Am așteptări, pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune”, a spus Simona care s-a referit și la perechea de dublu cu Gabriela Ruse. „Și eu sunt încântată să joc cu ea, am făcut meciuri bune în America și sper și de data aceasta să câștigăm câteva”.

Pentru anului care bine, Simona își dorește să fie sănătoasă și să nu se accidenteze. „Visul meu este să ajung din nou în Top 10”, a precizat jucătoarea, vorbind și despre meciul cu Polonia din „Billie Jean King Cup”: „Echipa este puternică, cu cele mai bune jucătoare din România și am încredere mare că putem să câștigăm acest meci”, a declarat Halep, la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Australian Open se va desfășura între 17 și 30 ianuarie 2022. Primul turneu la care va participa jucătoarea română este Melbourne Summer Set, care începe la 4 ianuarie.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.