Sport

VIDEO | Finala Cupei României, faza județeană la fotbal Victoria Gugești - CSM Adjud 1946:1-0 după 2 reprize de prelungiri

Ziarul de Vrancea
14 iun 2022 1560 vizualizări

Finala Cupei României, faza județeană a avut loc sâmbătă 11 iunie 2022, de la ora 17:30,  pe stadionul Milcovul din Focșani

 Victoria Gugești - CSM Adjud 1946:1-0(0-0)

Victoria Gugești a câștigat Cupa României, după ce a învins cu scorul de 1-0 după prelungiri pe CSM Adjud. Unicul gol a fost marcat de Ciprian Dumitriu, în minutul 118.

VIDEO: SDV TV

Comisia Județeană de Arbitri a delegat următoarea brigadă de arbitri: Aldea Ionuț - Tîrdea Traian - Balaci Vlăduț Observator de arbitri: Tudosă Florin Observator de joc: Chiriac Daniel

AJF Vrancea a premiat sâmbătă 11 iunie 2022 toate campioanele județului Vrancea, astfel: - câștigătoarea și finalista Cupei României - câștgătoarea Superligii Vrancei - Victoria Gugești, dar și ocupanta locului doi, Inizio Focșani - câștigătoarea Ligii a V-a, Siretul Suraia - golgheterul campionatului - Dănuț Lechea, Inizio Focșani. În pauza meciului au fost premiate cele trei campioane de la juniori: - juniori A: Victoria Gugești - juniori B: Viitorul Sihlea - juniori C: CSM 07 Focsani Lovitura de începere a finalei de sâmbătă, a fost dată de inginerul Viorel Ciubuc.

Citiți discurusul rostit de președintele AJF Vrancea referitor la acest subiect:

"Stimați spectatori,

Înaintea debutului finalei Cupei României avem plăcerea să vă invităm să asistați la un moment deosebit. Îl avem astăzi la Focșani, pe unul dintre arbitrii cei mai longevivi din lume. 

În perioada anilor 1970 - 1975, omul la care ne referim astăzi își încheia cariera de fotbalist și devenea arbitru în cadrul comisiei județene din Vrancea. După meciurile oficiate în Vrancea viața l-a purtat pe alte tărâmuri, arbitrând partide de fotbal în sală în Statele Unite ale Americii, în perioada 1985 - 2020.

În 35 de ani a arbitrat peste 40.000 de meciuri de fotbal și fotbal în sală (un record mondial), lucru atestat atât de jurnaliștii americani de la Herald Net, un ziar din Seattle, Washington.

Astăzi, avem plăcerea să-l premiem și să-i oferim posibilitatea să fluiere simbolic începutul finalei noastre. AJF Vrancea îi oferă o cupă, o diplomă, o minge, un tricou și o invitație la meciul România - Finlanda, care se va juca diseară pe stadionul Giulești. 

Doamnelor și domnilor, este vorba despre inginerul focșănean Viorel Ciubuc, pe care-l invităm acum alături de noi! 

Felicitări!" Dan Dumitru, președinte AJF VRANCEA

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.