Sport

Victorie de pamplezir

Ziarul de Vrancea
20 mai 2019 597 vizualizări

FCSB a învins rezevele campioanei CFR Cluj

Formația FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man. CFR Cluj a încheiat campionatul pe primul loc în clasament cu 50 de puncte, urmată la două lungimi de FCSB. Pe locul trei s-a clasat FC Viitorul cu 39 de puncte. Aseară, s-a disputat ultimul meci al fazei play-off, Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe

Tehnicianul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, speră ca echipa sa să facă o treabă bună în Cupele Europene: “Va fi greu pentru orice echipă din România, dar sper cu 3-4 achiziții bune să atacăm grupele unei cupe europene”, a spus Petrescu. În ceea ce priveșt meciul cu FCSB, el consideră că un egal ar fi fost echitabil și că arbitrajul a stricat jocul. “N-a fost un meci cu intensitate mare, părea un meci de Antalya sau de Cipru. A fost bun meciul pentru mine să văd și alți jucători care nu au jucat până acum. Acum o să analizez ce să fac în continuare. Lui Manea și Boli li se termină împrumutul, în cazul lui Manea nu cred că putem face ceva, pe Boli încercăm să-l ținem măcar până în iarnă. Acest arbitru nu cred că era de nivelul acestui meci, trebuia să fie un arbitru FIFA”, a afirmat Petrescu.

Chiar dacă se desparte de FCSB, Mihai Teja este convins că la echipa bucureșteană lucrurile merg spre bine:  “Mă bucur că am câștigat acest meci, punctele nu mai contau, dar e bine că am câștigat. Atât cât am putut, ne-am făcut treaba. Singurul meu regret este că n-am luat campionatul. În rest cred că lucrurile merg spre bine”, a spus Teja, menționâd că nu se poate să continue la FCSB, însă vrea să antreneze.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.