Sport

Portarul echipei de handbal seniori CSM Focșani 2007, Emilian Marocico, calificat la Campionatul Europea de handbal pe plajă

Ziarul de Vrancea
16 iul 2022 1095 vizualizări

Citiți amănunte pe acest subiect într-o postare activată pe contul de facebook CSM Focșani 2007 oficial

 

Portarul echipei de Liga Națională a CSM Focșani 2007, Emilian Marocico, s-a calificat cu echipa României la Campionatul European de Beach Handball, care se va desfășura în 2023 la Nazare (Portugalia).

 Echipa națională de seniori a României a încheiat ediția 2022 a Campionatului European de la Praga (7-10 iulie) pe locul 8, această clasare conferindu-le dreptul de a participa direct la europenele de anul viitor, în Portugalia.

Portarul Emilian Marocico a participat la această competiție europeană de la Praga, el fiind prezent și la precedentele 3 ediții.

Goalkeeper-ul nostru a avut o evoluție foarte bună la acest turneu, așa cum ne-a obișnuit și în meciurile din Liga Națională.

 La această ediție au luat startul 12 echipe care au fost împărțite în 2 grupe, iar România a încheiat grupa B pe locul 4, câștigând două din cele cinci meciuri jucate.

În turneul pentru locurile 5-8, România a pierdut la aruncări de departajare în fața Italiei și a cedat apoi în fața Franței, echipe cu tradiție în acest sport.

Finala competiției europene din acest an de la Praga a fost câștigată de Germania, care a învins Ungaria la aruncări de departajare.

 La Campionatul European de handbal pe plajă de la Praga a participat și echipa feminină de Beach Handball a României, care s-a clasat la finalul competiției pe locul 9 și, de asemenea, s-a calificat la Campionatul European de anul viitor, care va avea loc la Nazare, în Portugalia.

La feminin, trofeul a fost câștigat de naționala Ungariei, care a câștigat finala în fața Poloniei la aruncări de departajare.

Text informații + fotoCSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.