Sport

Handbal din Liga Națională: O nouă victorie pentru CSM Focșani 2007 în meciul disputat sâmbătă cu HC Buzău

Ziarul de Vrancea
14 feb 2023 979 vizualizări
Fază din meciul de handbal masculin seniori HC-Buzau-CSM-Focsani disputat sâmbătă 11 februarie 2023 în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău în cadrul etapei cu nr 17 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) -Foto handbalmania.ro
Fază din meciul de handbal masculin seniori HC-Buzau-CSM-Focsani disputat sâmbătă 11 februarie 2023 în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău în cadrul etapei cu nr 17 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) -Foto handbalmania.ro

Meciul de handbal a avut loc sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău. A fost cincea victorie în deplasare în acest campionat a echipei de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 după cele cinci reușite pe teren propriu.

HC Buzău - CSM Focșani 2007: 29-31 (14-18)

  • HC Buzău: Crăciunescu, Tcaciuc – Mitrovic 6, Dumitrana 5, Juskenas 5, Broască 4, Bejinariu 3, Anton 3, Mane 2, Glendza 1, Nosrati, Stroe, Mironescu, Meduric, Iordachi, Păunescu. Antrenor: Gabriel Armanu.

  • CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă - Ragea (cpt), Kritikos-1 gol, Rață-1, Miroiu-5, Crnoglavac-8, Popovici, Hrimiuc-5, Mocanu-3, Marijanac-4, Nuțu, Krstevski-1, Roșu-1, Eros, Makrishin-2.

Staff tehnic al echipei CSM Focșani 2007: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Echipa de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 se menține pe locul 6 în Liga Zimbrilor (33 de puncte-10 victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri), la un punct de Steaua București, care este pe poziția a 5-a în clasament și la 8 puncte de Potaissa Turda (25 de puncte), care rămâne pe locul 7.

 Marți, 14 februarie, de la ora 18.30, echipa de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 va juca în turul 1 al Cupei României cu CSM Oradea, partidă care se va desfășura în Sala Sporturilor din Focșani. 

Ce a transmis pe facebook primarul Cristi Valentin Misăilă după meciul de handbal masculin HC Buzău-CSM Focșani 2007 

”ACS HC Buzău - CSM 2007 Focșani 29-31

Victorie în deplasare pentru handbaliștii noștri în etapa a 17-a a Ligii Naționale de handbal masculin

Reușim a zecea victorie în campionat, un succes ce ne apropie și mai mult în clasament de locurile eligibile pentru cupele europene.

Cu 33 de puncte acumulate suntem pe poziția a șasea, la doar 3 puncte de locul 3 și cinci puncte de poziția a doua.

Îi felicit în mod special cei peste 200 de iubitori ai handbalului focșănean care au fost prezenți în sală și au susținut echipa din primul până în ultimul minut. Lor li se datorează în mare măsură victoria de astăzi.

Duminică, 19 februarie, în Sala Sporturilor "Alin Moldoveanu" din Focșani va veni câștigătoarea ultimelor 6 sezoane, campioana României, Dinamo București, o echipă care domină de ani buni handbalul masculin și are evoluții apreciate inclusiv în Champions League. Partida va începe la ora 17.30

Până la meciul de gală cu Dinamo, marți, 14 februarie, de la ora 18.30, echipa noastră va juca în turul 1 al Cupei României cu CSM Oradea, partidă care se va desfășura de asemenea în Sala Sporturilor din Focșani.

Felicitări, băieți și mult succes”-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.