Sport

Gațu, la cuțit

Ziarul de Vrancea
23 mar 2020 824 vizualizări

Marele handbalist a suferit un AVC și se află internat la Spitalul Militar

Cristian Gațu, fost președinte al FRH, se află internat la Spitalul Militar în urma unui accident vascular cerebral (AVC), fiind programat joi pentru operație, a declarat, ieri.pentru News.ro, fostul antrenor al naționalei de handbal feminin a României și component al generației de campioni mondiali, Radu Voina. „Eu sunt la Breaza, ne-am retras aici la sfatul copiilor, iar cu Cristi ne mai țineam de glume. Mi-a făcut deșteptarea duminică pe la 07.00, în stilul lui, iar luni am zis să-i întorc gluma, dar nu era bine. Abia vorbea. Am înțeles că nu-și simte mâna și piciorul pe partea stângă. A fost dus de urgență la spital, iar de ieri se află la Spitalul Militar, unde a fost supus unei tomografii și se pare că e vorba de un cheag de sânge pe creier. Joi ar urma să fie operat, se simte bine în condițiile date, dar să nu uităm că e perioadă de carantină și se vor face și analize de coronavirus, probabil, așa că sperăm să nu mai dureze”, a declarat Radu Voina. La rândul său, spune că se simte bine, nu are probleme legate de sănătate și nici nu e speriat de pandemia din jur. Cristian Gațu (75 de ani în 20 august) este dublu campion mondial, în 1970 și 1974, precum și dublu medaliat olimpic, cu argint și bronz. A fost comandant al clubului Steaua, dar și vicepreședinte al COSR, precum și președinte al FR Handbal, între anii 1996-2014.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.