Sport

Ştabii cu buza umflată

Ziarul de Vrancea
13 aug 2013 543 vizualizări
13 grupări de liga I nu sunt de acord cu schimbarea forţată a numărului de echipe * este foarte posibil ca propunerea lui Mircea Sandu să nu mai fie discutată în Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, că instituţia pe care o conduce nu va propune în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al FRF schimbarea sistemului competiţional al Ligii I de la 18 la 20 de echipe. "Nu ştiu dacă se va discuta maine în Comitetul Executiv această propunere a preşedintelui federaţiei cu 20 de echipe. Asta pentru că majoritatea cluburilor nu este de acord. De fapt, nici nu e o propunere pentru că s-a discutat doar în presă. Oricum, Liga nu va face nicio propunere, noi nu agreăm nimic pentru că aici la noi este democraţie. Nu se face nimic fără aprobarea majorităţii. Eu am cerut în scris. Bineînţeles că sunt nişte cluburi care au trimis cate cinci hartii, trei pentru şi două contra, iar acelea se vor anula. Dar pană acum sunt mai mult de 13 cluburi care nu sunt de acord cu 20 de echipe. şi atunci eu ce să propun, doar nu sunt nebun să propun ceva împotriva cluburilor?", a spus Dragomir.
El a adăugat că, în situaţia în care Comitetul Executiv al FRF va decide mărirea numărului de echipe din Liga I, LPF se va conforma şi va pune în aplicare hotărarea. "Mie nu mi se pare în niciun fel, nu am nicio părere. Dacă se votează 20 de echipe, ce, e treaba mea? Dacă se va întampla acest lucru atunci noi, Liga, punem în aplicare hotărarea Comitetului Executiv, a Adunării Generale a FRF şi LPF. Dacă vine după aia o altă hotărare de la TAS, atunci punem în aplicare şi hotărarea TAS. Noi asta suntem aici la LPF, executori judecătoreşti. Noi suntem sub tutela FRF ", a precizat şeful LPF.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.