Sport

Egal just, cu ocazii doar in final

Ziarul de Vrancea
29 nov 2008 727 vizualizări
Petrolul Berca - CSM Focsani 0 - 0, in etapa a XVII - a a Ligii a treia Partida de la Berca a opus doua echipe care la inceputul campionatului au anuntat ca-si doresc promovarea, dar intre timp au pierdut puncte pretioase

Gazdele au renuntat la multi dintre fotbalistii cu care au inceput campionatul si au aliniat o formatie din rindul careia nu a facut parte decit un singur fotbalist cu experienta, atacantul Sotrocan. Focsanenii au dominat prima repriza, dar nu au reusit sa finalizeze nici o ocazie, cea mai mare sansa a primei reprize apartinindu-i lui Moise, in minutul 22. Acesta nu a putut sa il invinga pe portarul Sirbu dintr-o pozitie favorabila. Toader a ratat si el deschiderea scorului in minutul 30. Repriza a doua a fost una echilibrata, dar lipsita de faze clare de poarta. Portarul Ivanciu a avut putine emotii la centrarile trimise in fata portii de Capota si Lungoci. Meciul s-a animat in ultimele minute, cind au aparut si ocaziile. In minutul 84, Botezatu a scapat singur cu portarul gazdelor, a tras pe linga acesta, dar si pe linga poarta. Gazdele puteau deschide scorul doua minute mai tirziu, dar sutul lui Ioan a lovit bara brailenilor. Ultima ocazie a apartinut fotbalistilor antrenati de Damian Bancila, sutul puternic al lui Botezatu fiind scos de la vinclu de portarul celor de Berca. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Petrolul Berca "" CSM Focsani 0 - 0

Stadion: "Petrolul" Spectatori : 150

Arbitri : Risnoveanu Andrei (Ilfov), Birleanu Vlad (Bucuresti), Niculescu Dan Florin (Bucuresti).

Rezerva: Gungiu Roberto (Ilfov)

Observator federal: Vasile Palade "" Pascani

Petrolul Berca : Sirbu "" Ionita, Rosu, Ivan, Mocanu "" Bodoc, Capota, Modrut, Ion Gabriel "" Sotrocan, Lungoci

CSM Focsani: Ivanciu "" Nistoroiu, Craciun, Toader, Sararu "" Bucataru, Toma, Curteanu (Constantinescu), Moise "" Covaci (Botezatu), Andries. (Radu)

Antrenor: Damian Bancila


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.