Sport

Premianţii Cupei Mondiale

Ziarul de Vrancea
14 iul 2014 586 vizualizări
Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător, Manuel Neuer, cel mai bun portar, iar francezul Paul Pogba, cel mai promiţător fotbalist *Columbia a primit premiul fair-play

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat pe arena Maracana, după finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilaţi nominalizaţi au fost: Angel Di Maria (Argentina), Javier Mascherano (Argentina), Mats Hummels (Germania), Tony Kroos (Germania), Philipp Lahm (Germania), Thomas Müller (Germania), Neymar (Brazilia), Arjen Robben (Olanda) şi James Rodriguez (Columbia). Titlul de cel mai bun jucător al Cupei Mondiale este decernat de reprezentanţi ai presei şi grupul de studiu tehnic al FIFA.  În 2010, titlul a fost caştigat de Diego Forlan (Uruguay)
* Căpitanul reprezentativei Germaniei, Philipp , a primit trofeul Cupei Mondiale de la preşedintele FIFA, Joseph Blatter şi preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, duminică seară, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro. Jucătorii germani au primit mai întai medaliile de campioni mondiali de la secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, şi de la preşedintele UEFA, Michel Platini. Ultimii care au intrat în posesia medaliilor au fost selecţionerul Joachim Löw şi secundul Hans Flick. Fotbaliştii germani au arătat apoi trofeul fanilor, într-o tribună special amenajată pe Maracana. Mai întai a fost premiată brigada de arbitri condusă de italianul Nicola Rizzoli, urmată de jucătorii argentinieni, începand cu Lionel Messi şi încheind cu selecţionerul Alejandro Sabella.
* Germanul  Manuel Neuer, a fost desemnat cel mai bun portar al Cupei Mondiale din Brazilia, duminică seară, după finala cu Argentina. Ceilalţi nominalizaţi au fost Sergio Romero (Argentina) şi Keylor Navas (Costa Rica). În 2010, cel mai bun portar a fost Iker Casillas (Spania).
* Francezul Paul Pogba a fost desemnat cel mai bun tanăr jucător al Cupei Mondiale, a anunţat, FIFA, duminică seară, după finala dintre Germania şi Argentina, scor 1-0. Pe langă Paul Pogba, pentru acest trofeu au mai fost nominalizaţi francezul Raphaël Varane şi olandezul Memphis Depay. În 2010, cel mai bun tanăr jucător a fost desemnat germanul Thomas Müller.
* Reprezentativa Columbiei a caştigat premiul fair-play la Cupa Mondială din Brazilia. Echipa Columbiei a acces la Cupa Mondială pană în sferturile de finală, fază în care a fost învinsă de Brazilia, scor 2-1. Acest premiu este acordat echipei care primeşte cele mai puţine cartonaşe şi se iau în considerare doar formaţiile care ajung în optimi. În 2010, acest premiu a revenit Spaniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.