Sport

Liga musafirilor

Ziarul de Vrancea
20 feb 2014 516 vizualizări
Ca şi marţi seară, echipele gazdă au pierdut partidele din Liga Campionilor

Arsenal Londra - Bayern München 0-2. Kroos ('54), Müller ('87). Derbiul zilei în Liga Campionilor promitea ceva mai mult decat faimosul City - Barcelona, prin furia de start a tunarilor, decişi să obţină victoria în faţa deţinătoarei trofeului. Chiar la început ('9), Mesüt  Özil a obţinut penalty la o intervenţie a lui Boateng, însă turco-germanul s-a pripit la finalizare şi Neuer a reuşit să apere. Dar echipei germane nu i-a trebuit prea mult să se dezmeticească. Antrenorul Pep Guardiola a reuşit să implementeze perfect "tiki-taka" experimentată la Barcelona, iar în min. 38 o verticalizare a lui Kroos l-a pus în poziţie de gol pe Robben. Portarul londonezilor, Szcsesny, surprins nepregătit, n-a avut altă ocazie decat să-l agaţe pe londonez şi a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului italian Nicola Rizzoli. Însă fundaşul Alaba a tras în stalpul porţii, de unde balonul a ricoşat afară. În continuare, meciul nu a avut istoric. Cu un om în minus în camp (Cazorla a fost scos pentru a face loc lui Fabianski în poartă), Arsenal s-a stins ca o lumanare şi, după golul prin surprindere al lui Kroos, Bayern a jucat ca la handbal, poziţional pe semicerc, arătandu-şi rareori colţii. A mai fost o ocazie irosită de Robben, a mai fost un fault în careu comis de Koscielny la Müller, trecut cu vederea de Rizzoli şi golul aceluiaşi jucător, cu capul şi cu pămantul, servit de maşina de centrat Philipp Lahm. Iar Bayern, precum Barcelona cu o zi în urmă, a demonstrat că "tiki - taka" n-a murit încă.
AC Milan - Atletico Madrid 0-1 (0-0). Diego Costa ('83). În ciuda prestaţiilor modeste din campionat, cei de la AC Milan au avut o primă repriză foarte curajoasă în prima parte a partidei cu madrilenii. Atacuri în valuri şi două bare, semnate de Kaká ('17) şi Poli ('20), portarul Courtois salvand mingea ricoşată, în vreme ce Atletico a lăsat o impresie defavorabilă prin jocul dur, aproape de antijoc. În repriza a doua, oaspeţii au arătat că se numesc, totuşi, Atletico. Milan n -a slăbit deloc ritmul, iar victoria obţinută prin lovitura de cap a lui Diego Costa pare un pic nedreaptă.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.