Sport

Messi, obligat să vină la Bucureşti

Ziarul de Vrancea
26 dec 2013 423 vizualizări
S-a perfectat contractul privind partida amicală de fotbal din 5 martie, între Romania şi Argentina

Federaţia Romană de Fotbal (FRF) anunţă că a semnat un nou contract privind condiţiile de disputare a meciului amical Romania - Argentina, în care se prevede că oaspeţii trebuie să vină la Bucureşti cu Lionel Messi şi cu 80 la sută dintre vedetele care au evoluat în preminariile Cupei Mondiale.  "Cu puţin timp înaintea Sărbătorii Crăciunului a fost semnat noul contract, care stabileşte condiţiile de disputare a jocului amical dintre echipele naţionale A ale Romaniei şi Argentinei. Meciul va avea loc în ziua de 5 martie 2014, pe Arena Naţională din Bucureşti, ora de start urmand să fie stabilită de comun acord cu deţinătorul drepturilor de transmisie TV a jocului. Conform contractului, printre altele, în «11»-le de start al naţionalei «pumelor» vor trebui să se afle (exceptand cazuri de forţă majoră) Lionel Messi şi minim 80 la sută dintre fotbaliştii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de Argentina, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, în sezonul competiţional 2012-2013", se arată în comunicatul postat, marţi  site-ul FRF. Prima reprezentativă a Romaniei trebuia să întalnească selecţionata Argentinei la 10 august 2011, într-o partică amicală organizată pentru inaugurarea Arenei Naţionale. Amicalul a fost însă anulat de Federaţia Argentiniană de Fotbal, care a promis ulterior că va fi de acord cu reprogramarea partidei.
Romania a ratat calificarea la CM din Brazilia, în urma barajului cu Grecia, în timp ce Argentina, locul 3 în clasamentul FIFA/Coca-Cola, a caştigat grupa sud-americană a preliminariilor şi este una dintre favoritele la caştigarea trofeului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.