Sport

Petrolul işi linişteşte suporterii

Ziarul de Vrancea
22 dec 2013 332 vizualizări
Pană la expirarea ultimatumului dat de UEFA, gruparea prahoveană îşi va stinge toate datoriile Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Petrolul, Dan Capră, a precizat, într-un comunicat, că gruparea prahoveană va face dovada achitării tuturor datoriilor, pană la termenul limită impus de către UEFA.

"Într-adevăr, la data de 30 septembrie existau restanţe financiare ale Asociaţiei «Lupii Galbeni» către jucători şi către staff-ul tehnic, provenite din bonusurile de performanţă, care au fost virate, din motive obiective, cu întarziere de către Consiliul Local. Există un decalaj de timp între data împlinirii criteriilor de performanţă şi plata efectivă, cauzat de exerciţiul financiar bugetar, care este anual la municipalitate, în vreme ce campionatul şi Cupa Romaniei se desfăşoară pe durata a doi ani calendaristici. De aici rezultă şi această întarziere, dar ea va fi remontată", a afirmat Dan Capră. Preşedintele C.A. al FC Petrolul a menţionat că între timp a fost achitată o mare parte din datorie, dar au rămas restante taxele aferente acestor sume ce trebuie plătite către stat. "În curand, vor fi stinse şi acestea, iar pană la termenul limită impus de către UEFA vom face dovada achitării tuturor datoriilor. Există, astfel, riscul ca problema apărută acum să se repete, pentru că interdicţia de a participa în competiţiile europene şi amenda primită de la UEFA sunt cauzate de întarzierea cu care, din motive obiective, aşa cum am explicat, au fost primiţi banii dinspre Consiliul Local. Altfel, FC Petrolul Ploieşti nu are niciun fel de alte restanţe financiare faţă de jucători sau de staff-ul tehnic, toate drepturile salariale fiind achitate la zi", a mai adăugat oficialul grupării ploieştene. UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Pandurii Targu Jiu şi Petrolul Ploieşti au fost amendate cu 40.000 de euro, respectiv 50.000 de euro, iar prahovenii riscă excluderea pentru un sezon din cupele europene, dacă nu dovedesc pană la 31 ianuarie că şi-au plătit datoriile.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.