Social

Mini-Ştiri:Tanăr “afacerist” cu pomi de Crăciun

Ziarul de Vrancea
13 dec 2013 1473 vizualizări
A început în forţă sezonul “afaceriştilor” cu brazii furaţi pentru Moş Crăciun. Sunt prinşi mulţi şoferi cu zeci de pomi de Crăciun pe care nu îi pot justifica cu acte.

Recent, în comuna Dumitreşti, a fost depistat pe Pompiliu Laurenţiu A., de 25 ani, din localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo un număr de 25 pomi de Crăciun care nu prezentau sigilii sau crotalii. Conducătorul atelajului hipo nu a putut prezenta niciun document de provenienţă şi transport pentru pomii de Crăciun, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional, iar cei 25 pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi organelor silvice. Oamenii legii spun că pomii de iarnă ar fi urmat să ajungă pe piaţa neagră. (A. I.)

Au furat din casa unui “italian”

Trei tineri au “ochit” casa unui consătean despre care ştiau că este plecat la muncă în străinătate şi i-au spart locuinţa. Poliţiştii din comuna Vidra au fost sesizaţi de Vasile Valeri C., din satul Ireşti, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui Vasile M., din localitate, care este plecat în Italia la muncă şi au sustras mai multe bunuri de valoare. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate poliţiştii i-au depistat pe Pavel D., de 18 ani, Ionel I., de 17 ani, şi Vasile G., de 18 ani, toţi din localitate. Bunurile sustrase au fost recuperate de la domiciliile suspecţilor în proporţie de 80%. Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea întregului prejudiciu cauzat, anunţă Poliţia. (A. I.)

Prinşi după ce au furat şase ţevi de cupru

Un minor în varstă de 15 ani, Ionuţ M., şi un alt bărbat de 25 de ani, Daniel M., au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Asta după ce, pe 12 martie, au intrat în curtea unui localnic din Boloteşti, sat Găgeşti, de unde au luat şase ţevi din cupru, pe care le-au vandut apoi la preţ de chilipir, contra sumei de 70 lei. Cei doi autori au recunoscut faptele, dar nu au scăpat de răspundere penală. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.