Politică

Oprișan, pentru PSnews.ro: ”oameni din județul Vrancea au fost urcați în autocare și deplasați la București”

Ziarul de Vrancea
15 aug 2018 5529 vizualizări

De acest lucru,și  inclusiv de organizarea mitingului din 10 August 2018 din Piața Victoriei, de la București, Oprișan acuză că s-au ocupat, ”PNL și USR cu sprijinul Președintelui Klaus Iohannis”. Teza implicării PNL, USR și a Președintelui Klaus Iohannis, și a încercării acestora de a folosi mitingul din 10 august 2018 din Piața Victoriei pentru a schimba guvernul PSD- ALDE printr-o”lovitură de stat”, nu este nouă. A fost utilizată insistent de comunicatorii oficiali sau mai puțin oficiali ai PSD pe toate mediile de comunicare posibile și înainte, și după acest miting. Declarația lui Oprișan, PSnews.ro, pare și ea parte a unui astfel de scenariu, nefiind deci o noutate. Citiți în continuare și cum deputatul PNL  de Vrancea Ion Ștefan, și președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte îi dau replca lui Marian Oprișan în legătură cu declarația sa, pentru PSnews.ro​

Vineri, 10 august, a avut loc manifestația diasporei împotriva Partidului Social Democrat (PSD) și a Guvernului Dăncilă. Aceasta s-a desfășurat la Piața Victoriei. Violențele care au avut loc la protest au lansat un iureș în opinia publică.

În acest context, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a oferit declarații pentru PSnews.ro.

Marian Oprișan a spus despre mitingul diasporei de pe 10 august că are „probele necesare că oameni, chiar și din județul Vrancea, au fost urcați în autocare și deplasați la București”.

„Sunt acțiuni, chiar dacă nu și le-au asumat, organizate de PNL și USR cu sprijinul Președintelui Klaus Iohannis. Indiferent ce s-ar spune deținem probele necesare că oameni, chiar și din județul Vrancea, au fost urcați în autocare și deplasați la București. Acest lucru nu trebuia făcut în secret și cineva trebuia să își asume pentru că toate manifestările trebuie autorizate. În orice țară civilizată un protest autorizat se desfășoară între anumite ore conform autorizației, iar când ora până la care a fost aprobată manifestația respectivă s-a consumat atunci mulțimea este obligată să plece liniștit acasă”, a declarat Marian Oprișan pentru PSnews.ro.-Text preluat de pe site-ul psnews.ro 

„Reprezentanții PNL Vrancea și PNL Focșani au plecat la miting în urma solicitării multor vrânceni pe care ciuma roșie a lui Dragnea i-a alungat din țară. Noi ne-am asumat deplasarea și am asistat la actele de huliganism ale jandarmilor, împreună. Nu a fost nici o persoană obligată să meargă la acest miting. Oprișan, reprezentantul ciumei roșii în Vrancea, ar trebui să se gândească de ce au plecat peste 100 de mii de vrânceni în străinătate, de la Revoluție încoace. Pentru că a adus județul ăsta în stadiul unuia dintre cele mai sărace județe din România. Îl întreb public pe Oprișan, reprezentantul caracatiței roșii în Vrancea, care este poziția oficială față de declarațiile lui Prescornițoiu, care a jignit incalificabil românii din Diaspora?”, a declarat deputatul PNL Ion Ștefan pentru realitateadevrancea.net.

„USR Vrancea nu are capacitatea și nici voința de a aduce oameni la un miting, cum face PSD. De altfel, acela nu a fost un miting, ci un protest al oamenilor care s-au săturat de dictatura lui Oprișan și a PSD. Eu mi-am asumat prezența la acest miting iar cei care mi s-au alăturat au făcut-o din pură convingere, nu cu forța. Domnul Oprișan susține numai aberații”, a declarat și președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte pentru realitateadevrancea.net..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.