Politică

Vicepreședintele PDL Cezar Preda:

Ziarul de Vrancea
4 nov 2013 940 vizualizări
"Nu exclud sub nici o formă PNL din viitoarea construcție de centru-dreapta"

Vicepreședintele PDL Cezar Preda a afirmat, la RFI, că nu ar exclude din construcția de centru-dreapta PNL, argumentând că oricum PNL va candida separat la alegerile europarlamentare.

"Eu n-aş exclude din construcţia de centru-dreapta sub nici o formă Partidul Naţional Liberal, eu nu l-aş exclude. Eu nu ştiu dacă acest USL va rezista până în mai 2014. Ei oricum candidează separat la alegerile europarlamentare, dar eu nu ştiu dacă acest USL mai are vreo dorinţă de a-l lăsa pe domnul Antonescu să fie candidat la Preşedinţie şi dacă nu cumva deja Partidul Social Democrat a luat decizia de a-şi nominaliza propriul candidat", a spus Cezar Preda, la RFI.

La rândul său, prim-vicepreședintele PDL Dorin Florea a spus recent că democrat-liberalii vor trebui să stea de vorbă și cu PNL.

"Dacă PNL se defineşte de dreapta şi nu se coafează mai mult cu bigudiurile de stânga - pentru că asta fac acum, au exprimări de stânga clare - va trebui să stai de vorbă şi cu PNL, va trebui să oferi românilor alternativa unei drepte puternice, cu candidat unic, cu guvern ferm şi aşa mai departe. Noi nu mai suntem un partid de lider şi toată lumea atacă PDL, pe nedrept. PDL nu mai este un partid de lider de aceea trebuie să facă acest drumuri întortocheate, să-şi definească echipă, să-şi crească un lider, să-l scoată în faţă, să-l promoveze. Dacă nu ai ce faci?  Mă duc să iau din import", a spus Preda. 


www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.