Politică

Traian Băsescu: Premierul NU-MI mai RĂSPUNDE la telefon

Ziarul de Vrancea
21 aug 2013 1088 vizualizări
Victor Ponta: De ce să-i răspund, SĂ SCRIE oficial!

Aflat la Fundulea, în județul Călărași, la o expoziție agricolă, președintele Traian Băsescu a fost întrebat dacă a luat legătura cu premierul pentru a-i spune părerea despre problemele agriculturii din România.

"Nu-mi răspunde la telefon premierul", a răspuns Traian Băsescu.

La scurt timp a venit și reacția premierului.  "Păi, sigur (că nu-i răspund- n.r)! De ce să-i răspund, să scrie oficial!" a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Șeful statului declarase la Fundulea, că Guvernul are "o mare responsabilitate în sabotarea agricultorului român anul acesta", el menţionând că îi este cunoscut faptul că, deşi producţia este mare, producătorii nu pot beneficia de certificatele de depozit.

   Foto:evz.ro
"Anul trecut am avut un an agricol destul de prost, iar anul acesta, cu o producţie foarte mare la grâu, secară, orz, agricultorii vor încasa urmare a lipsei certificatelor de depozit, cel mult cât au încasat anul trecut, într-un an foarte prost. Deci mi se pare strigător la cer", a afirmat Traian Băsescu.

"Mi-e foarte greu să vorbesc la telefon"

Premierul Victor Ponta a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că nu mai vorbeşte cu preşedintele Traian  Băsescu.

Pe 13 august, la România Tv, premierul Victor Ponta spunea că nu a mai vorbit cu preşedintele Traian Băsescu imediat după accidentul din Muntenegru.

"S-a dus la televizor şi a folosit moartea unor oameni pentru o minciună politică.[…] Faptul că a minţit legat de moartea unor oameni mi s-a părut chiar şi pentru Băsescu inacceptabil. Cu un om care minte la televizor pe moartea unor oameni mi-e foarte greu să vorbesc la telefon", declara premierul Victor Ponta.

"Asta nu înseamnă că nu ne îndeplinim atribuţiile. Azi am contrasemnat o mulţime de decrete ale preşedintelui", mai spunea premierul.


www.evz.ro 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
vv, acum 3914 zile, 14 ore, 14 minute, 52 secunde
Unui INTERLOOOOP nu trebuie sa/i raspunzi, acesta trebuie merginalizat.
ofzone, acum 3915 zile, 13 ore, 16 minute, 30 secunde
Nu-mi raspunzi la esemeeeees Eu te-njur atat de deeeeees Poate mai visat uraaaaat Dar de-aicea nu ma muuuuut Refren: Crin si Ponta ,doi catei Lalulalalei Cu Varanu' sunteti trei Lalulalalei V-am citeste integral
Stefan, acum 3915 zile, 13 ore, 20 minute, 56 secunde
Ponta nu-i prost destul pana nu e si fudul
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.