Puls

wowbiz.ro:Inaintea Andrei, Maruta s-a iubit ani buni cu fata lui Ovidiu Ioanitoaia!

Ziarul de Vrancea
3 feb 2013 11191 vizualizări
Iulia este producator in TVR 2 si a tinut foarte mult la Catalin! Intra sa vezi intreaga poveste!

Toata lumea il stie pe Catalin Maruta parca dintotdeauna alaturi de Andra, povestea lor de dragoste fiind pe tarabele mondene de-o eternitate si ceva. Si totusi, in 2005, vedeta tv era implicata intr-o relatie ce parea durabila. Discret, Maruta traia o idila frumoasa cu fata lui Ioanitoaia!

  

Iulia Ioanitoaia in costum de baie, relaxandu-se la mare-Foto:wowbiz.ro

 

Pana sa se indragosteasca de Andra, Catalin Maruta (35 de ani) s-a iubit vreme de doi ani si jumatate cu Iulia Ioanitoaia (35 de ani), fata celebrului ziarist Ovidiu Ioanitoaia. Relatia lor s-a desfasurat firesc si logic, s-ar putea spune, atat timp cat Maruta realiza emisiunea Tonomatul DP2, pe TVR2, iar Iulia producea respectivul show, ca angajata a televiziunii publice inca din anul 2000. In rarele ocazii in care a fost intrebat despre relatia cu Iulia, Catalin a evitat comentariile, dar a recunoscut idila.

 

 

Iulia alaturi de tatal ei, jurnalistul sportiv Ovidiu Ioanitoaia-Foto:wowbiz.ro

 

In toamna lui 2005, insa, dupa ce Catalin a jucat in clipul “Baietii si fetele ce vor” al Andrei, au aparut primele zvonuri despre o posibila noua relatie-soc in showbiz. La ceva timp dupa, zvonurile au fost confirmate, Andra si Catalin devenind oficial un cuplu, in ciuda faptului ca, se pare, Iulia a tinut foarte mult la realizatorul tv si a suferit la despartire. Fire foarte placuta si energica, cu mult umor, Iulia a mers mai departe in cariera, lucreaza in continuare in TVR, iubeste pisicile si are o mare calitate: isi schimba foarte des culoarea parului!

 

 

Iulia la o terasa savurand o bere rece!-Foto:wowbiz.ro

 

www.wowbiz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4113 zile, 19 ore, 4 minute, 37 secunde
Motivul despartirii de fata lui nenea Ovidiu este cunoscut de toata lumea.Maruta nu putea sa se casatoreasca decat cu o femeie din etnia lui de balaoaches.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.