Ultima oră

Turul Vrancei Alegeri la femeile democrat liberale

Ziarul de Vrancea
25 oct 2013 1390 vizualizări
Duminică, 27 octombrie, au loc alegeri la Organizaţia de Femei a PDL Vrancea. Conferinţa de alegeri va avea loc, cel mai probabil, la Hotel Unirea.

Femeile portocalii o vor alege, pentru un nou mandat pe Constantina Negoiţă, consilier judeţean PDL, aceasta fiind, de altfel, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte la OFPDL Vrancea. Director la Şcoala Postliceală Sanitară “Vasile Alecsandri” din Focşani şi proprietara unei firme de familie, Constantina Negoiţă este unul dintre cei mai vechi membri din PDL Vrancea şi conduce organizaţia de femei de mai multe mandate.  (I. C.)

Descentralizarea se face prin asumare

Guvernul Ponta îşi va angaja răspunderea pe proiectul de lege privind regionalizarea la jumătatea lunii noiembrie, a declarat premierul Victor Ponta. Guvernanţii vor decide atunci care sunt structurile care vor trece de la ministere în subordinea autorităţilor publice locale. În acest mod, consiliile judeţene vor avea controlul a aproape tuturor actualelor instituţii deconcentrate din subordinea ministerelor. Primul ministrul i-a cerut lui Liviu Dragnea să prezinte proiectul şi grupurilor PDL şi PP – DD, pentru discuţii. (M. B.)

Directorii de şcoli caută profesori prin sat

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean le-a transmis directorilor unităţilor de învăţămant că trebuie să găsească soluţii pentru ca instituţiile pe care le conduc să funcţionize în condiţii bune, chiar dacă personalul este insuficient. Inspectorul general a precizat că a cerut Ministerului Educaţiei deblocarea a 160 de posturi în şcolile judeţului Vrancea, dar nu sunt şanse ca acest lucru să se finalizeze pană la finele acestui an. “Eu sper ca 1 ianuarie să vină cu schimbări care ne vor ajuta pentru că în acelaşi timp cu descentralizarea se vor clarifica şi o parte dintre aceste probleme. Pană la 1 ianuarie trebuie să găsim soluţii cu toţii”, a precizat Vasilica Zaharia, după ce unii directori au ridicat problema lipsei personalului şi a imposibilităţii angajării din cauza blocării posturilor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
george, acum 3858 zile, 2 ore, 21 minute, 28 secunde
ar fi cazul sa mergi acasa ,d-na presedinta din mai multe mandate si sa mai inveti putina gramatica.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.