Ultima oră

VIDEO!!!Cadavru în putrefacţie găsit de pescari la barajul Ciuşlea

Ziarul de Vrancea
24 oct 2013 4995 vizualizări
Doi pescari au sunat ieri la 112 pentru a anunţa descoperirea macabră.Corpul era în descompunere, semn că a stat foarte mult timp în apă, după cum au spus medicii

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de doi pescari, ieri dimineaţă, plutind în apele Siretului, la barajul de la Ciuşlea. La faţa locului au venit imediat pompierii, care au recuperat cadavrul, dar şi medicii de la Ambulanţă, crezand că au pe cineva de salvat. Pescarii care au văzut corpul aflat în putrefacţie plutind au povestit cum au făcut descoperirea. ”Prima dată am zis că este un sac. Ne-am întors cu barca şi am văzut că este un om şi am sunat la numărul de urgenţă 112 . O fi fost beat, a alunecat, apa este rece”, ne-a povestit unul din pescari. Cadravrul de la baraj a fost adus la mal de scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, care însă nu au fost nevoiţi să intre în apă. ”A fost o intervenţie pentru o persoană decedată ieşită la suprafaţă. Nu a necesitat intervenţie cu costumele, să facem scufundare, doar am recuperat cadavrul”, ne-a spus Cristinel Stancu, scafandru la ISU Vrancea. Din primele cercetări, se pare că bărbatul găsit mort în Siret plecase de acasă de circa 3 săptămâni şi nu mai ştia nimeni de el. La faţa locului au fost prezenţi şi medicii de la ambulanţă. „Am fost solicitaţi la constatarea unui deces a unei persoane de sex masculin, aproximativ 60 de ani. Cand a fost adus cadavrul am constatat că victima era într-o avansată stare de putrefacţie, probabil a stat foarte mult timp în apă”, ne-a spus şi medicul Dănuţ Ceamburu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Cel mai probabil, trupul neînsufleţit găsit în apele Siretului aparţine unui bătran din comuna gălăţeană Cosmeşti, pe care rudele sale l-au dat dispărut. Poliţiştii încearcă acum să afle identitatea victimei, iar medicii legişti vor încerca să afle dacă nu cumva a fost victima vreunei infracţiuni. (I. CREŢU, A. IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la intervenţia de la Cosmeşti.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.