Ultima oră

Mini-Ştiri: Şapte autoturisme sparte în Focşani

Ziarul de Vrancea
14 aug 2013 1059 vizualizări
Poliţiştii focşăneni au prins în flagrant doi tineri care au comis mai multe spargeri de autoturisme. În noaptea de marţi spre miercuri, oamenii legii i-au depistat în flagrant pe Marius Costel B., 20 ani, din Focşani, şi pe Marius B., 18 ani, din comuna Măicăneşti, în timp ce furau componente exterioare de la autoturisme.

Cei doi furau oglinzi retrovizoare, ştergătoare sau siglele maşinilor. În urma primelor verificări poliţiştii au stabilit că, până la momentul depistării suspecţii au sustras componente exterioare de la şapte autoturisme parcate în Focşani. Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate. (D.C.)

Mopedist fără permis

Un nou dosar penal au întocmit poliţiştii unui conducător de moped care nu poseda permis. Ultimul care a căzut victimă noii legi rutiere intrate în vigoare în luna ianuarie este Alexandru N., 41 ani, din comuna Movileni, judeţul Galaţi. Acesta a fost tras pe dreapta de poliţiştii din comuna Garoafa. (D.C.)

Focoase la fier vechi

Focoase găsite la fier vechi. Pirotehniştii din cadrul ISU Vrancea au fost chemaţi marţi pentru efectuarea a trei misiuni de asanare a muniţiilor neexplodate. Prima intervenţie a avut loc în comuna Vânători, unde un cetăţean a descoperit pe islazul comunal un cartuş calibrul 7,92 mm. Cea de-a doua misiune s-a desfăşurat la un centru de colectare a fierului vechi din oraşul Mărăşeşti, unde muncitorii au descoperit două proiectile explozive de calibru 76 mm, trei grenade defensive şi trei focoase, iar cea de-a treia misiune s-a desfăşurat în comuna Străoane, unde un cetăţean a descoperit în timpul lucrărilor agricole trei proiectile explozive de diferite calibre (76, 100 şi 122 mm) şi un focos. În toate cele trei cazuri, pirotehniştii au cercetat zona în vederea identificării altor elemente similare, iar apoi au ridicat şi transportat în condiţii de siguranţă muniţia neexplodată la depozitul special amenajat în vederea distrugerii ulterioare. (R.M.)

Campuri: Foc din cauza unui scurtcircuit

Un bărbat din comuna Campuri le-a solicitat sprijinul pompierilor după ce i-a luat casa foc. În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de circa 200 mp şi s-au degradat pereţii locuinţei pe o suprafaţă de circa 100 mp. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric. (R.M.)

Şofer din Varteşcoiu, prins băut la Galaţi

Un tanăr din comuna Varteşcoiu a fost prins conducand băut în Galaţi. Acesta s-a ales cu dosar penal şi va răspunde în faţa judecătorilor pentru fapta sa. Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. O patrulă de siguranţă publică a depistat în flagrant pe strada Domnească, un tânăr de 21 ani, din comuna Vârteşcoiu, Vrancea, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost iniţial testat cu aparatul Drager, care a indicat o alcoolemie de 0.74 mg/l, alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde i-au fost recoltate probe biologice. (D. C.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.