Ultima oră

Cursuri de calificare şi perfecţionare pentru vranceni

Sorin Tudose
5 apr 2013 1437 vizualizări
Vreţi să vă iniţiaţi, calificaţi, recalificaţi, perfecţionaţi într-un domeniu sau altul? Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în 2013 o serie întreagă de cursuri finanţate din bugetul asigurărilor pentru şomaj

Sunt organizate patru cursuri de iniţiere pentru operatori calculator, operatori introducere, prelucrare şi prelucrare date, barmani operator, respectiv comercianţi produse alimentare. Cursurile de iniţiere au o durată de şase săptămani. De asemenea, AJOFM organizează şi patru cursuri de perfecţionare cu o durată de două luni fiecare pentru comunicare în limba engleză, contabilitate, lucrători în domeniul salubrităţii, inspector resurse umane. Cele mai multe cursuri, 15 la număr sunt organizate pentru nivelul I de calificare şi au o durată de zece săptămani. Aceste cursuri sunt destinate celor ce vor să lucreze în apicultură, firme de securitate, cofetării, frizerii, alimentaţie, comerţ, creşterea animalelor, construcţii, mecanică, patiserie, confecţii şi pomicultură. Totodată, mai sunt organizate astfel de cursuri pentru lucrătorii în creşterea animalelor, cultura plantelor şi lucrători finisori în construcţii. Nu în ultimul rand, Agenţia mai organizează cateva cursuri de calificare nivelul II pentru confecţioneri tamplărie şi mase plastice, frizeri-coafori, instalatori instalaţii tehnice sanitare şi de gaze, ospătari etc. Aceste cursuri au o durată de cinci luni.  Pentru relaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa reprezentanţilor Agenţiei cu sediul în B-dul Unirii nr. 53 A, cam.7, Tel. 0237224677. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.