Ultima oră

Mini-Ştiri: A băut la ziua lui, a împrumutat o maşină şi a răsturnat-o

Ziarul de Vrancea
6 aug 2012 1039 vizualizări
Un tanăr de 22 de ani din Măicăneşti s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident.

Pe 14 iunie 2011, Cosmin Leonard Marinică conducea o Dacia Duster împrumutată de la un  prieten şi, în jurul orelor 03,00, la Goleşti, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un sanţ, apoi s-a răsturnat pe cupolă. Tanărul şofer a scăpat doar cu o sperietură însă s-a ales cu dosar penal întrucat valoarea alcoolemiei a rezultat a fi de 2,10 grame la mie la prima probă şi de 1,90 la a doua. Cand a fost audiat de procurori, acesta a declarat că a băut patru litri de bere pe 13 spre 14 iunie, de ziua lui, cu nişte prieteni, iar ulterior a împrumutat maşina de la un amic şi atunci, pe fondul neatenţiei, s-a răsturnat. Şi Anghel Burcă, de 58 de ani din Focşani a condus sub influenţa alcoolului pe 31 martie. Acesta a fost oprit în municipiu, la un control de rutină şi s-a constatat că era băut. (G. S.)

Incendii de vegetaţie uscată

Weekend de foc pentru pompieri. Aceştia au fost chemaţi să intervină  pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată în zece cazuri. Astfel, 4 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, 3 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud şi 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu au intervenit cu 28 autospeciale pentru stingerea a 95,2 ha vegetaţie uscată. Intervenţiile s-au desfăşurat în Adjud, Odobeşti, Mărăşeşti, precum şi în comunele Vânători, Câmpuri, Rugineşti, Tătăranu şi Popeşti. (R.M.)

Năneşti: Proiectile aruncate în aer

Explozie controlată în localitatea Năneşti. Specialiştii pirotehnişti din cadrul ISU Vrancea s-au deplasat în poligonul special amenajat din comuna Năneşti, pentru a distruge, în mod controlat, muniţia neexplodată descoperită pe raza judeţului. Au fost distruse 17 proiectile  explozive de diferite calibre (76, 100, 122 şi 152 mm), 3 grenade defensive şi 8 focoase. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.