Ultima oră

Traian Basescu ii apostrofeaza pe cei din USL

Ziarul de Vrancea
4 aug 2012 1191 vizualizări
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat astazi, la sediul de campanie, ca actualizarea listelor electorale nu este facuta in limite legale, nefiind normal sa se bata din usa-n usa. Adminsitratiile locale sunt cele responsabile cu actualizarea cetatenilor cu drept de vot, Basescu adaugand ca "nu nea Vasile trebuie sa mearga pe coclauri".

"Rus se duce in satele din Carpatii Orientali si Dobre in satele din Carpatii Occidentali. Eu sper ca oamenii astia isi vor reveni".

"Actualizarea nu se face trimitandu-l pe nea Vasile. Ministrul Rus e responsabil de cifra transmisa. Niciodata nu vor veni nemtii sa faca ce trebuie sa faca autoritatile locale".

"Surprizele vor fi mari daca actualizarea listelor electorale se face corect. Eu mizez pe o crestere a numarului de electorali, indiferent unde s-ar afla, cu cel putin 300.000".

"Cine-i va fi partener lui Antonescu si lui Ponta, cand ei sunt dispretuiti pentru incalcarea democratiei? Cu cine credeti ca vor putea face parteneriate? Cine va fi aliatul lor? Vor fi in afara."

" Stiti ce o sa se intample? Ponta o sa plece la Duba  din nou pe banii lui Ghita, domnul Rus se va intoarce la Mercedes, iar romanii vor ramane fara bani pentru agricultura, invatamant, sanatate. Ei pun sub semnul intrebare tot ce a obtinut Romania de la UE".

"Trebuie sa ne spalam rusinea. Romanii nu au venit sa confirme prin votul lor lovitura de stat data de cei 256 de parlamentari care au votat suspendarea, de Ponta, Antonescu si Voiculescu".

"Au incercat sa ajusteze listele electorale astfel incat sa le iasa treaba. Nu poti sa ceri unui presedinte sa ramana cu peste 50% dupa 3 ani de criza. Legitimitatea este data de Constitutie".

" Imi permit sa recomand domnului Rus un dram de luciditate. S-a mers prea departe, iar efectele economice sunt deja dramatice, trebuie stopata aceasta cavalcada a nerespectarii legilor, Constitutiei si valorilor europene."

" Nu amenint, eu doar atentionez si o fac cu maturitatea si intelegerea unuia care de 8 ani construieste la credibilitatea Romaniei in UE. Ei nu fac decat sa decredibilizeze guvernul si tara. Nu nea Vasile trebuie sa vada decesele, ci autoritatile locale".

"Pregatirea falsificarii listelor electorale prin recensamant in care destui cetateni sunt plecati in vacanta, mi se pare unul dintre cele mai mari bluf-uri".

" Ministrul Rus si premierul Ponta s-au asezat intr-un ridicol greu de comparat cu ceva. As vrea sa am un comentariu si despre adresa CCR trimisa Guvernului, sa ceri actualizarea pana la 29 iulie, apoi e impotriva legii. Trebuia facuta la maxim 5 zile de la data stabilirii datei referendumului, adica pana pe 11 iulie."

" Nu trebuie sa alerge pe coclauri, nu trebuie sa pe nea Vasile sa intrebe de vecini, nu trebuie sa bata la usi ca eu le inchid usa in nas daca vin".

"Ma vad nevoit sa explic public domnului ministru Rus, ministrului delegat pentru Administratia locala, domnul Dobre, domnului chestor si domnului Victor Ponta ce au de facut, in conformitate cu CCR. Trebuie sa constate daca au fost radiati din liste cei care au decedat pana la 29.07, daca sunt oameni care au implinit 18 ani pana la acea data, cei care au obtinut cetatenie romana sau au pierdut-o pana la 29.07"

"Ma vad nevoit sa dau citire public adresei transmise primului ministru de CCR. Poate il scapam pe Rus sa-l caute pe nea Vasile, sa numere oamenii din sat, sa vada cine e in vacanta si cine nu...vreau sa-i usurez munca, nu alta, si poate asa intra si in legalitate".

gandul.info

Articol preluat din cotidianul Ziarul de Iasi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
my self, acum 4297 zile, 8 ore, 36 minute, 47 secunde
stire BOMBA,basescu a demisionat,deci este boschetar
danb, acum 4298 zile, 3 ore, 53 minute, 53 secunde
Pai e simplu, daca vrea sa se intre in normalitate si sa nu mai fie decredibilizata tara ar putea sa-si dea demisia. Oricum presedinte nu va mai fi NICIODATA. Orice ar spune CC, orice ar face citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.