Ultima oră

Marian Oprişan despre verificarea procurorilor ÎCCJ privind referendumul:„Este o acţiune de intimidare a Parchetului”

Ziarul de Vrancea
3 aug 2012 7221 vizualizări
Şeful PSD Vrancea a declarat astăzi pentru postul RTV că admite că au existat şi cazuri de voturi multiple, dar că acestea nu pot afecta scrutinul organizat pe 29 iulie.


„Vrâncenii mei sunt oameni mândri şi au un patriotism local şi naţional mult peste media naţională. Este o acţiune de intimidare a Parchetului. Sigur că o fi existat câţiva oameni care au votat multiplu, cinci care au votat cu derogare, dar în nici un caz aceste probleme nu pot să afecteze votul celor 8,4 milioane de oameni care şi-au exprimat opţiunea", a declarat Marian Oprişan.

În satul vrâncean Lepşa, secţia de vot a rămas fără buletine de vot. În doar câteva ore, cele 398 de buletine de vot pentru referendum s-au epuizat, aşa că Biroul Electoral Judeţean a decis să mai trimită în satul respectiv înca 900 de buletine.
Oprişan a explicat că, fiind o staţiune turistică, în satul Lepşa au votat foarte multe persoane care se aflau acolo în vacanţă. "Satul Lepşa este staţiune turistică. Foarte mulţi români din sud-estul ţării şi-au făcut case în acest sat turistic. Aceşti oameni vin în Lepşa în fiecare weekend şi sunt foarte mulţi", a conchis acesta.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au ridicat procesele verbale de la Autoritatea Electorală Permanentă şi fac cercetări privind conţinutul listelor electorale permanente şi al celor suplimentare folosite la referendum.

Sursa:rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
DORU, acum 4299 zile, 2 ore, 57 minute, 54 secunde
Turismul in Vrancea este pe primul loc in ROMANIA . totusi agenti economici nu raporteaza cifre de afaceri foarte mari, vezi Lepsa.
ion, acum 4299 zile, 7 ore, 52 minute, 43 secunde
Dar de unde stia ca sunt 900 de turisti?????? Pai nu au fost niciodata atat de multi.. de ce tocmai acum????? dar la spital de ce au votat cei in coma??????
, acum 4299 zile, 8 ore, 52 minute, 55 secunde
Daca e specialist in furturi si nu s-a luat masuri la timp are tupeu.Celalate judete din moldova ne-a dat lectii cum trebuie sa ne comportam ( s-a vazut culoarea albastra dar la noi si botosani s-a citeste integral
neverlandd, acum 4299 zile, 9 ore, 25 minute, 29 secunde
dar ce atatea vaduve acolo in tribuna ? sunt cumva acele fumei ale caror barbati au murit lihniti de foame si saracie datorita politicii de distrugere a intreprinderilor in care lucrau vrancenii pana citeste integral
alex, acum 4299 zile, 10 ore, 31 minute, 41 secunde
Cand o sa vina ziua ??? sa vezi cate capete o sa cada,poate se inpusca si el ca Nastase din greseala mai sus de git.O sa asistam la un MARE CIRC.
jica, acum 4299 zile, 11 ore, 58 minute, 43 secunde
ce bine ii sta in haine cu dungi!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.