Ultima oră

Mini Ştiri: Concursuri la Poliţia Vrancea

Ziarul de Vrancea
28 mai 2012 1518 vizualizări
Un singur poliţist s-a înscris în cursa pentru ocuparea funcţiei de şef al Secţiei de Poliţie Rurală Dumitreşti. Este vorba despre un subinspector din cadrul IJP Vrancea, care şi-a depus dosarul pentru a participa la examenul din 31 mai. Ofiţerii de la IGPR vor decide dacă singurul candidat îndeplineşte cerinţele pentru a ocupa postul

În mod normal, pentru o asemenea funcţie, cei înscrişi trebuie să aibă vechime în muncă şi cel puţin gradul de inspector. De asemenea, comisarul şef Adrian Apostol a rămas singurul candidat pe postul de şef al Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din cadrul IPJ Vrancea. Funcţia este vacantă după ce comisarul şef Vasile Găină a decedat în luna februarie. Examenul va avea loc pe 30 mai la sediul poliţiei vrancene. Concursul pentru Secţia Rurală Gugeşti este în continuare amanat. (D. CHIRIAC)

Măicăneşti: A murit după o căzătură din căruţă

Un bătran de 72 de ani din comuna Măicăneşti a murit după un accident.  Toader V., 72 ani, a decedat pe loc pe un camp după ce a fost aruncat din căruţă. Incidentul a avut loc după ce calul s-a speriat, iar atelajul hipo s-a răsturnat. (D. C.)

“Făcută” de portofel la Bucureşti

Duminică, o tanără de 20 de ani din Vrancea a sesizat poliţiştii din Capitală că a rămas fără portofel şI telefon după ce s-a urcat într-un mijloc de transport în comun din Bucureşti. Bunurile i-au fost furate din geantă. În urma cercetărilor efectuate, au fost depistaţi Ş. I. de 25 de ani şi R. L de 33 de ani, ambii din Bucureşti, ca fiind autorii furtului. (I. C.)

Focşani: Oaie cu cuţit

Nicuşor Oaie, în varstă de 35 de ani, din Focşani, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de port de armă albă în loc public. Pe 27 decembrie, bărbatul care avea asupra sa un cuţit a făcut scandal în comuna Gugeşti iar poliţiştii veniţi la faţa locului au depistat cuţitul la un control corporal asupra făptuitorului. (G. S.)

Stejar din Bordeşti a uitat de fiica sa

Un bărbat de 39 de ani din comuna Tătăranu s-a ales cu dosar penal pentru că nu a achitat pensia alimentară fiului său rămas în întreţinerea mamei. Conform procurorilor, care l-au trimis în judecată pentru abandon de familie, Constantin Tătaru are datorii de 4.500 lei către minor întrucat nu a mai achitat nici un ban din iulie 2011. Şi Tomiţă Stejar, 29 ani, din Bordeşti, va fi judecat pentru că nu a mai achitat pensia de 150 lei lunar pentru fiica sa minoră. El are restanţe din aprilie 2010. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.