Ultima oră

Turul Vrancei:Preşedintele Sanitas, Leonard Bărăscu, vine în Vrancea

Ziarul de Vrancea
18 mai 2012 1159 vizualizări
Preşedintele Federaţiei Sanitas din Romania, Leonard Bărăscu, este aşteptat astăzi în Vrancea.

Se va organiza în acest sens la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focşani o întalnire de lucru cu sindicaliştii din sistemul sanitar din Vrancea şi nu numai. Este vorba despre o caravană de informare organizată pe regiunea SE urmand ca la aceste discuţii să participe şi membrii consiliilor judeţene Sanitas din Galaţi, Constanţa, Brăila, Tulcea şi Buzău. Sindicaliştii vor discuta despre problemele actuale din sănătate, dar şi despre relaţia dintre sindicat şi Ministerul Sănătăţii, spitale şi noua lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar. Întalnirea se va organiza chiar dacă sindicaliştii au hotărat să suspende protestele generate de noile prevederi ale legii sănătăţii, care prevăd şi transformarea spitalelor în fundaţii. (R. MANOLACHE)


Se caută contabil la Jariştea

Primăria Jariştea anunţă că are vacant un post de inspector, grad profesional asistent, cu atribuţii de contabilitate. Concursul pentru ocuparea funcţiei este programat pentru 30 mai, ora 10.00, proba scrisă, cu susţinerea interviului pe 1 iunie, ora 10.00. Dosarele candidaţilor se depun la Primăria Jariştea. Condiţii pentru înscriere: minimum 12 luni vechime în specialitatea studiilor şi studii superioare economice. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0237/679111. (I. CREŢU)

Astăzi este termenul limită la prima pentru animale

Astăzi se încheie perioada de depunere a solicitărilor pentru prima pe cap de animal pentru ovine şi caprine pentru acest an. Cererile s-au depus la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, iar sumele acordate se ridică la 40 de lei pe cap de animal. La nivel naţional s-au depus peste 33.000 de asemenea solicitări. În Vrancea erau înregistrate 165.455 oi şi 23.291 de capre, majoritatea în zona de munte a judeţului. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.