Ultima oră

Mini-Ştiri:Vizantea: Octogenar spînzurat

Ziarul de Vrancea
22 feb 2012 1963 vizualizări
Un bătrîn din comuna Vizantea Livezi nu a mai suportat singurătatea şi bolile şi a ales să se spînzure

Poliţiştii au fost sesizaţi de Dumitru Oncioiu, din Vizantea-Livezi că fratele său Nicolae Oncioiu, de 83 ani, s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit spînzurat de o grindă a grajdului şi nu a lăsat niciun bilet de adio. Poliţiştii cred că bărbatul a ales să se omoare din cauza singurătăţii, după ce soţia sa a decedat în urmă cu un an. (D. C.)

Au alunecat pe gheaţă

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfîntul Pantelimon” Focşani sînt suprasolicitaţi din cauza persoanelor care alunecă pe gheaţă şi au nevoie de asistenţă medicală de specialitate. Chiar dacă zăpada a început să se mai topească, în fiecare zi ajung pietoni loviţi. 13 pacienţi au avut nevoie pe parcursul zilei de marţi de ajutor medical după ce au căzut şi s-au lovit la mîini sau picioare. Nici unul dintre aceştia nu a rămas însă internat în secţia de ortopedie traumatologie pentru că nu au ridicat mari probleme. Medicii atrag atenţia că persoanele în vîrstă riscă cel mai mult întrucît rezistenţa osoasă scade cu vîrsta. (R. M.)

BMW cu numere expirate

Poliţiştii focşăneni au găsit un autoturism cu numere expirate. Astfel, agenţii de la Circulaţie l-au identificat pe Tiberiu-Daniel T., 36 ani, din Focşani, în timp ce conducea un BMW care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 15 februarie a.c. Autoturismul a fost indisponibilizat, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pinguinul vesel, acum 4469 zile, 27 minute, 17 secunde
Pana acum era in poza un pinguin spanzurat. Bine ca a scapat. Uff.
db, acum 4469 zile, 6 ore, 54 minute, 48 secunde
cam macabru genul asta de umor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.