Ultima oră

Mini Ştiri:Focşani: Dosar penal pentru tentativă de viol

Ziarul de Vrancea
28 nov 2011 1952 vizualizări
O fată de 16 ani din Focşani a ajuns sîmbătă la Spitalul din Focşani după ce, susţine tînăra, un băiat de 22 ani ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea în mod forţat.

Fata nu a vrut să rămînă internată după ce a fost diagnosticată cu “traumatism toracic, traumatism coloană vertebro-lombară prin agresiune, plagă înţepată picior drept (cui)”. În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii. Oamenii legii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru a vedea dacă acuzele fetei sînt reale sau nu. Aceasta susţine că, în noaptea de vineri spre sîmbătă, un prieten din Coteşti cu care a plecat de la discoteca din Blidari ar fi încercat să profite de ea. (R. M.)

Odobeşti: A furat scule dintr-o casă

Un tînăr de 23 de ani din Odobeşti a fost trimis în judecată pentru furt calificat. În decembrie 2010, Ionel Chiriţă a pătruns într-o casă şi a sustras o drujbă, o combină muzicală, o cameră video şi alte electronice în valoare de 7.200 lei. Oamenii legii au reuşit să recupereze cam trei sferturi din bunurile furate, iar în acest dosar a fost trimis în judecată şi un alt bărbat pentru favorizarea infractorului. Marin Chirilă, 34 ani, a fost cel care l-a ajutat pe Chiriţă să transporte prada. (G. S.)

Brazi abandonaţi pe marginea pîrîului

Poliţiştii din comunele Năruja şi Nistoreşti, în cadrul unei acţiuni comune, au găsit abandonaţi 41 de pomi de Crăciun în satul Herăstrău. Brazii erau lăsaţi pe marginea unui pîrîu, pe un drum forestier. În urma verificărilor s-a stabilit că au fost tăiaţi fără drept din fondul forestier ce aparţine Obştii Herăstrău. Cei 41 pomi de Crăciun au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi organelor silvice pentru valorificare. (D. C.)

Mergea fără numere

Un bărbat din Focşani s-a ales cu dosar penal după ce a circulat fără numere. Pe strada Anghel Saligny din Focşani, Vasile M., 61 ani, din  Mărăşeşti, a fost depistat conducînd un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, avînd autorizaţia de circulaţie expirată. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.