Ultima oră

Aseară s-a inaugurat Ateneul Popular

Sorin Tudose
29 sep 2011 1603 vizualizări
Victor Ponta este aşteptat astăzi la „Bachus”

Primarul Decebal Bacinschi, viceprimarul Bogdan Matişan şi secretarul judeţului, Raluca Dan, au fost doar cîţiva dintre cei care ieşit din birouri şi  au inspectat ieri Piaţa Unirii pentru a vedea stadiul lucrărilor, în pragul Festivalului Viei şi Vinului. În parcarea din faţa Casei de Cultură a fost amplasat un cort uriaş, dar şi standuri pentru meşteşugari. Pe încă două străzi comercianţii veniţi din mai multe judeţe ale ţării amplasau corturile unde îşi vor expune marfa, în timp ce pe bulevardul Unirii se monta miniparcul de distracţii. De asemenea, ieri seară a fost inaugurat în prezenţa mai multor oficialităţi sala Ateneului Popular “Mr. Gh. Pastia”, iar audienţa a putut vedea după patru ani de zile o piesă de teatru în sala recent renovată. Azi, după o conferinţă de presă susţinută de preşedintele PSD Victor Ponta la sediul organizaţiei locale, acesta, împreună cu alaiul membrilor de partid vor inaugura Piaţa Unirii la ora 19.00, după aproape 4 ani de şantier. Tocmai de aceea muncitorii trag din greu pentru a scoate la liman proiectul. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.